Magazin > Horoskop in Numerologija
7976 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 5. decembra 2023

astrologija Profimedia
Zaradi Zadnjega krajca se boste želeli umakniti vase, razmisliti o vsem skupaj in se predvsem usmeriti k temu, da določena poglavja zaključite.

Kdor bo preveč počasen in zasanjan, bo težko korakal z vami. Ne omejujte sami sebe, ampak se raje neobremenjeno prepustite delovanju, ki naj bo čim bolj iskreno. Če ne boste koristno uporabili odvečne energije, se bo nemir začel kopičiti in lahko izbruhne kot konflikt. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Čeprav se boste trudili s prijaznostjo, je dejstvo, da vam bo bolje uspevalo, ko boste pokazali strog obraz. Tokrat boste podlegali redu in učinkovitosti, časa za smehljanje v tri dni ne boste našli.

BIK
Okolica ceni vašo ostro logiko, ki velikokrat odpre marsikatera vrata. Napetost v poslovnih odnosih bo naraščala, brzdajte se in sklepajte kompromise, vedno pač ne morete imeti prav.

DVOJČKA
Veliko boste z energijo Zadnjega krajca premišljevali o preteklih dogodkih, ki so vam spremenili življenje. V dilemi boste, ali se odločiti za staro, preverjeno zadevo ali pa biti drzni in se spustiti v nekaj novega.

RAK
Všeč vam bo, da lahko delate, kar si želite, saj vas nihče ne bo ustavljal. Predlogi, ki jih boste z veseljem podali, bodo zelo dobro sprejeti, zato ne oklevajte, saj lahko končno prevzamete pobudo.

LEV
Glede določenih obveznosti ste zelo napeti, zato se potrudite, da se čim prej soočite z njimi. Spomnite se, da ste tudi vi zmožni odmisliti vse moteče faktorje in se prilagoditi. 

DEVICA
Osredotočite se le na eno težavo, ki je povezana s kariernim področjem in vas muči že nekaj časa. Poslovne zadeve vas bodo zaradi Zadnjega krajca malce obremenile s svojim tempom. 

TEHTNICA
Všeč vam bo, da boste iznajdljivi tudi v precej nestabilnih situacijah. Najboljše se boste počutili, ko boste obdani s tistimi, ki so brez predsodkov. Številne stvari se obračajo v pravo smer.

ŠKORPIJON
Upali ste, da bo nekdo takoj razumel, v kakšno smer se vrtijo vaše misli in kaj pričakujete, toda vse skupaj se lahko zaradi energije lune v znamenju device močno zakomplicira. 

STRELEC
Zaradi energije lune v devici boste malce živčni, toda kljub temu pravilno usmerjeni. Bolj vplivni boste, tudi glede zadeve, kjer vas večkrat morda niso najbolje razumeli ali spoštovali. 

KOZOROG
Na področju kariere se čim prej odločite v povezavi z novimi in zanimivimi prijemi. Začutili boste, da prihaja vaših pet minut, posebno, če ste se pripravljeni boriti za nekaj težjega.

VODNAR
Z luno v devici prihaja naporen dan, posebno glede nalog in pogovorov, kjer se vam obeta le besedno zapletanje. Previdni bodite ob težjih fizičnih opravkih, saj boste hitro utrujeni. 

RIBI
Ko boste slišali prijeten kompliment, bo vse še bolj sproščeno. Čeprav ne boste preveč romantični, se vam vseeno obetajo dokaj dobre novice, posebno na področju čustev. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.