Magazin > Horoskop in Numerologija
4100 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 5. februarja 2019

astrologija, horoskop
To pravijo astrologi.

OVEN
Splošno: 

Paziti morate, saj se bodo pojavile težave z nespečnostjo. Planeti vam ne bodo naklonjeni, vaše telo pa bo moralo biti jutri v novem, polnem zagonu. Prav je, da si privoščite popoldanski počitek, saj si boste tako nabrali nove moči za jutrišnji delovni dan. Danes boste lenarili in poležavali, saj boste neprespani.

Ljubezen
Danes boste težko izrazili svoja čustva. Zdelo se vam bo, da potrebujete več časa zase. Tega ne boste znali pojasniti na normalen način, zato se bodo med vama s partnerjem lahko pojavile težave. Svojemu partnerju na lep način pojasnite, da si želite samo počitka. Tudi samski boste čutili, da vam primanjkuje energije za druženje. 

Ljubezen: 3
Služba: 1
Zdravje: 2

BIK
Splošno: 

Danes boste še vedno pod pritiskom, saj nekdo čaka na vaš končni rezultat pri delu. Bali se boste tudi jutrišnjega delovnega dne, zato vas bosta lahko danes mučili živčnost in nespečnost. Vzemite si čas. Videli boste, da bo končni rezultat izvrsten. Danes se posvetite tudi svojim najbližjim. Potrebujejo vas, zato ne pozabite na njih.

Ljubezen
Današnji dan bo zagotovo eden boljših. Na čustvenem področju boste pokazali svoja najgloblja čustva in najgloblje občutke, ki jih gojite do partnerja. Tudi samski boste danes zelo čustveni. Svojo pozornost in naklonjenost boste izkazovali vsem prijateljem in bližnjim. Dan bo primeren za to, zato bodo najbližji navdušeni nad vašo pozornostjo. 

Ljubezen: 5
Služba: 1
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Tisti, ki se soočate s težavami, se pomirite. Vsekakor morate pogledati na težave iz različnih zornih kotov. Danes boste imeli dovolj časa za razmislek, prav tako pa za nasvet lahko prosite nekoga od bližnjih. Danes si ustvarite tak dan, da bo minil čim lepše. Večer bo zagotovo mirnejši, čutili boste občutek pomirjenosti in pripravljenost na jutrišnji delovni dan.

Ljubezen
Vezane boste danes zelo hrepenele po svojem partnerju. Predvsem moški se boste brez partnerke počutili neizpolnjeno. Vsekakor jo boste danes prijetno presenetili s tem, da boste skuhali vi ali pa ji boste pripravili romantično razvajanje. Tudi samski se danes predajte ljubezni in pozornosti. V svoji koži se boste počutili odlično! Obdržite to energijo tudi za jutri.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4

RAK
Splošno: 

Danes ne boste osredotočeni na delo, storilnost bo na zelo nizkem nivoju. Razmišljali boste o družinski idili v vašem domu. Pogovori vam bodo pisani na kožo, saj boste občutili, da z domačimi že dolgo časa niste bili tako zelo povezani. Odpočijte si in si naberite novih moči za jutrišnji delovni dan. Zdravje: pazite na težave z dihali. Izogibajte se prepihu.

Ljubezen
Samski boste lahko danes prejeli zelo zanimivo sporočilo. Nekdo hrepeni po vaši pozornosti. Ko ga vidite naslednjič, mu namenite več kot le pogled. Vezani lahko pričakujete pester dan. Občutili boste, kako se lahko predajate svojim občutkom brez zadržkov in brez sramu. Partnerju boste zaupali vse, kar vam leži na duši. Počutili se boste neverjetno, prav tako pa se bo vez med vama le okrepila. 

Ljubezen: 6
Služba: 1
Zdravje: 3

LEV
Splošno: 

Danes boste malce slabe volje. Zdelo se vam bo, da se ne želite premakniti s svoje postelje in da bi najraje ostali doma. Izkoristite dopust in si dan organizirajte po svoje. Družite se z najbližjimi. Ne pozabite na svoje starše. Na večerjo povabite ožji družinski krog in videli boste, da lahko večer pred novim delovnim dnem mine prav prijetno. 

Ljubezen
V ljubezni boste vezani danes oddaljeni od svojega partnerja. Potrebovali boste čas zase in za lastno sprostitev, zato se vam bo zdelo, da ob sebi ne potrebujete partnerja. Skušajte mu dopovedati, da potrebujete malce časa zase, saj boste tako lažje zadihali. Samski boste danes poležavali in zasanjano razmišljali o osebi, ki vam krati spanec. Naredite prvi korak. Ne bo vam žal.

Ljubezen: 3
Služba: 1
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno: 
Popoldne poskušajte pozabiti na delo. Prepustite se prostim uricam in se predajte uživanju v dvoje. Zagotovo lahko pričakujete mnogo prijetnih trenutkov v družbi najbližjih. Pazite na to, da se ne boste spet preveč najedli, saj bi se lahko drugače v večernih urah pojavile težave z želodcem. Izogibajte se težki hrani ter zaužijte veliko sadja in vitaminov. Telo vam bo hvaležno.

Ljubezen
Samski boste danes kar malce zasanjani. Zdelo se vam bo, da vaša pričakovanja niso realna in da ne boste nikoli dosegli tega, kar si zares želite. Premislite dobro o svojih čustvenih pričakovanjih in se vprašajte, kdo bi vam lahko pravzaprav ustrezal. Vezani boste morali v naslednjih dneh poskrbeti za pravilno porazdelitev časa. Partner bo zahteval vašo pozornost. 

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno: 

Danes se še zagotovo ne boste spočili. Premišljevali boste o delu in financah, ki jih boste spet postavili na prioritetno mesto. A pri vsem tem nikar ne pozabite na družino in prijatelje, ki vas že nestrpno pričakujejo. Prav je, da z njimi delite radost in se veselite skupnih trenutkov. Posvetite jim nekaj svojega časa.

Ljubezen
V ljubezni boste danes zelo dobre volje. Čutili boste občutek pomirjenosti, saj boste končno preživeli čas ob svoji družini in osebah, ki vam pomenijo največ. Tudi samski se boste sprijaznili z dejstvom, da stvari pridejo same od sebe. Vsekakor boste premišljevali o svoji preteklosti. Premlevali jo boste znova in znova vse do potankosti. Ne pretiravajte. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno: 

Vsekakor danes ne boste le lenarili, saj si boste vzeli čas za nove dogodivščine. Popoldan se lahko odpravite na sprehod, prav tako pa boste zelo zasedeni, saj bodo vaš dom dobesedno obkolili sorodniki. Prepustite se vzdušju. Danes boste navdušeni nad idejo, da lahko preživite še en večer v družbi najbližjih.

Ljubezen
Na ljubezenskem področju se boste danes osredotočali bolj na družino. Zagotovo bližnji pričakujejo vašo pozornost, zato je čas, da jim jo izkažete. Sprva vam bo nelagodno, saj se bo zdelo, da je okoli vas kar preveč oseb, zato se boste počutili neprijetno. Toda kmalu se boste ponovno privadili in občutek sreče bo nepopisen. Bravo!

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno: 

Danes boste navdušeni nad idejo o poležavanju. Zdelo se vam bo, da morate nadoknaditi cel pretekli teden, prav tako pa si boste želeli nabrati novih delovnih moči za jutrišnji dan. Kar poskrbite zase. V večernih urah pričakujte ogromno smeha, prav tako pa ne pozabite na to, da vas prenajedanje ne bo pripeljalo daleč. Pazite na to, koliko hrane zaužijete. 

Ljubezen
Predstavnice nežnejšega spola boste danes hrepenele po dotiku in objemu. Tudi moški si boste danes zaželeli dodatnega crkljanja in ljubljena. Dan bo naklonjen temu, zato ga izkoristite. Samski boste danes zatopljeni v svoje misli. Vsekakor boste premišljevali o tem, kako aktivno preživeti dan, saj boste le tako lahko odmislili dejstvo, da ste samski in osamljeni. 

Ljubezen: 4
Služba: 1
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno: 

Danes se ne boste niti zavedali, da vam primanjkuje energije. Delovno boste zagnani in motivirani, zdelo se vam bo, da bi lahko premikali gore. Že ko se boste zbudili, boste začutili delovno vnemo, zato se ne čudite, če se boste danes zalotili med pospravljanjem hiše ali stanovanja. Proti večeru boste srečni, saj se boste končno umirili. V družinskem krogu vas čaka lepo presenečenje.  

Ljubezen
Samski boste danes precej samozavestni in povsem pripravljeni na nove izzive, ki pa jih danes žal ne bo. Vezani boste danes zvečer pokazali, kako zagreti ste za svojega partnerja. Malce razmislite, saj se zdi, da mu včasih izkazujete celo preveč pozornosti. Nadaljujte le, če boste dobili želeni odziv.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno: 

Srečni boste, saj boste občutili energijo in srečo že dopoldan. Popoldan vas čaka veliko pogovorov in komunikacije z najbližjimi. Večer boste preživeli mirno in ugotovili boste, kako vas lahko že čisto majhne stvari osrečijo. Zdravje: bodite previdni! Obstaja možnost virusnega obolenja.  

Ljubezen
Zdelo se vam bo, da potrebujete partnerjevo bližino bolj kot kadarkoli prej. Poskrbite, da bosta skupaj, saj bo današnji dan kot nalašč za to. Samski boste danes čutili, kako zelo vam manjka nekdo, na katerega bi se lahko popolnoma zanesli. Planeti bodo na vaši strani in že jutri lahko pričakujete možnost novih poznanstev. Izkoristite trenutek! 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 2

RIBI
Splošno: 

Zdi se, da vam finančne težave ne omogočajo notranjega miru, ki ga potrebujete. S trenutno situacijo niste zadovoljni. Skušajte se osredotočiti na družino in prijatelje, ki hrepenijo po vaši pozornosti. Zdravje: že dopoldan se bodo lahko pojavile težave z želodcem in glavobol. Skušajte nadzorovati svoje prehrambne navade, saj bo počutje v nasprotnem primeru še slabše.

Ljubezen
Tisti, ki ste vezani, ne pozabite na najbližjo osebo, saj ta hrepeni po vaši pozornosti. Včasih se vam zdi, da partner od vas zahteva preveč, toda v resnici gre zgolj za to, da vi ne izkazujete dovolj ljubezni. Ne mislite le nase in na to, kar ustreza vam. Samski boste danes zelo zaprti. Nihče ne bo mogel stopiti v vaš intimen prostor. 

Ljubezen: 4
Služba: 1
Zdravje: 1

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.