Magazin > Horoskop in Numerologija
3611 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 5. julija 2022

astrologija Profimedia
Delovali boste kot logični mislec, ki zna praktične stvari opraviti čim bolj učinkovito.

Konkretni rezultati in dejstva bodo veliko bolj oprijemljivi kot razne informacije. Ključnega pomena bo domače okolje, ki ga boste skušali urejati in narediti še bolj toplo ter prijetno. Ljubezenskim zmenkom dan ne bo najbolj naklonjen. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Kritiziranje drugih bo zaradi lune v devici mikavno, vendar boste težje našli poti iz slepe ulice, zato se o pravi zgodbi najprej prepričajte, da ne boste po nepotrebnem nekoga užalili.

BIK 
Pripravite se na nekaj novega in drugačnega, kar bo zaradi pestre vsebine popestrilo vaš vsakdanjik. Proti večeru se podajte v romantičen podvig, ki lahko zaceli vse rane zadnjega obdobja.

DVOJČKA 
Z luno v znamenju device se boste znali dobro prilagoditi situacijam, ki tokrat ne bodo enostavne. Reši vas lahko tudi iznajdljivost v komunikaciji in sreča na področju denarja.

RAK 
Veliko bolj uspešni in učinkoviti boste, če se boste povezali z osebami, ki razumejo vaš pogled na stvari. Na zasebnem področju se boste tokrat ukvarjali bolj sami s sabo ter z resnimi dvomi.

LEV 
Čustvena energija vam bo porušila spontane načrte, vendar se nikar ne vdajte prehitro. Prisluhnite svoji notranjosti in svetujte tistim, ki vašo pomoč pričakujejo.

DEVICA 
Zaradi lune v vašem znamenju, ki sicer spodbuja produktivnost, boste, ko se nekaj ne bo razvilo po vaših pričakovanjih, bolj nemirni. Izkazali se boste vsaj pri težjih opravilih.

TEHTNICA 
Vse kar vam bo delovalo dolgočasno, boste znali popestriti, saj si boste izbirali obveznosti, ki so vam pisane na kožo, zato boste zelo razpoloženi tudi za sproščene klepete.

ŠKORPIJON 
V medsebojnih odnosih boste odprto pokazali kaj čutite in kaj si želite. Imeli boste priložnost ujeti razigrano dogajanje. Veliko bolj produktivni boste, če boste sami s sabo zadovoljni.

STRELEC 
Če boste zaupali, se vam lahko izpolni želja, o kateri sanjarite že dlje časa. Ljubezen bo v sebi skrivala mnogo dobrih in ugodnih rešitev, zato lahko delujete mirno.

KOZOROG 
Določen problem na področju dela si boste v veliki meri naredili sami. Komentarji sodelavcev se bodo stopnjevali in to vas bo spodbujalo k temu da se čim prej sestavite.

VODNAR 
Poskusite se čim prej dogovoriti glede novih pogojev, ki vas usmerjajo k boljšemu počutju. V nasprotnem boste zmedeni in težko se boste podali v nekaj, kjer vam primanjkuje razlage.

RIBI 
Poslovno življenje in čustva zahtevajo razčiščevanje, kar pa zaradi lune v devici ne bo težko. Spontano srečanje vam bo odprlo povesem novo in drugačno pot, ki bo zelo zanimiva.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.