Magazin > Horoskop in Numerologija
12041 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 5. marca 2024

astrologija Profimedia
Delovali boste z mislijo, da vam nekaj manjka, ter da nečesa niste storili dovolj dobro.

Zelo kritični boste tako do sebe kot tudi do drugih. Zelo pomembno bo, ljubiti sebe in omiliti svoje pomanjkljivosti, da se vas ne dotaknejo dvomi vase in razne zamere. Poglobite se v realizacijo svojih načrtov in ciljev in nihče vas pri tem ne bo mogel zmotiti. Počutje bo vitalno, mikali vas bodo daljši sprehodi. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Čeprav boste malce v dvomih, ne oklevajte, ko bo treba potegniti ostro potezo, saj boste tako zaščitili svoja čustva, za kar si boste še zelo hvaležni. Pohvala bo prišla, ko je ne boste pričakovali.

BIK 
Izgubljeno energijo vam bosta povrnila tišina in občutek, da ste cenjeni. Izkušnje, ki ste jih dobili v preteklem obdobju, vas bodo vodile v karierni ter finančni napredek. Mikali vas bodo tudi nedosegljivi cilji.

DVOJČKA 
Nekdo ne bo preveč navdušen nad izjavami, ki jih boste širili, saj se boste želeli ali ne ujeli v nasprotujoče si interese. Običajni pristop se ne bo obnesel, zato boste intenzivno iskali nove možnosti.

RAK
Pričakujte prepire in napetosti, v katerih se lahko nekomu celo zamerite. Povprašajte za čim več različnih mnenj, saj se bo s tem vaša slika na področju kariere še bolj razjasnila. 

LEV 
Odgovornost vam bo močno godila in obstaja veliko priložnosti za dokazovanje v pravi smeri. Približali se boste ljudem in jim pomagali tako s svojim znanjem, kot tudi izkušnjami.

DEVICA
Ne popustite v pomembni situaciji le zaradi vpliva starih izkušenj. Raje zaupajte, da se okoliščine vendarle spreminjajo. Dovolj vam bo stranskih vlog, zato se boste začeli potegovati za glavno.

TEHTNICA 
Izžarevali boste posebno energijo, ki bo nalezljiva, zato boste imeli možnost, da se vam uresniči nekaj vznemirljivega, nekaj, o čemer na področju kariere že dlje časa sanjarite. 

ŠKORPIJON 
V ljubezni se vam ponuja nekaj, kar ni ustaljeno in znano, zato boste raje počakali, da se stvari bolj razvijejo, saj vas je najbolj strah, da bi bili na čustvenem področju ponovno razočarani.

STRELEC
Droben namig vam tokrat žal ne bo dovolj, saj si na področju čustev želite več. Potrebovali boste več zbranosti, da boste lahko sproti opravili z obveznostmi, ki so na vidiku. 

KOZOROG
Zaradi sumničavosti, ki jo bo prebudila energija lune v vašem znamenju se vam bo zdelo, da nekaj delate narobe. Premislite, ali je vse skupaj vredno, morda bi bilo bolj smotrno vprašati.

VODNAR 
Dobro voljo, ki jo bo prebudil poslovni uspeh, boste delili z okolico, ki vas bo pohvalila, kako iznajdljivi ste. Obveznosti se bodo razvrstile v pravi smeri, zato lahko delujete spontano.

RIBI 
Z energijo kozoroga boste usmerjeni k storilnosti in motivaciji. Ne izgubljajte pa dragocene energije z nepotrebnimi konflikti ter brezglavim dokazovanjem na področju odnosov. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.