Magazin > Horoskop in Numerologija
10301 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 5. september 2023

astrologija Profimedia
S konjunkcijo med Luno in Uranom boste zaznali močno povezanost s skritimi zadevami ter z globino, še posebej v ljubezenskih odnosih.

Dolgi pogovori lahko razkrijejo skrite dimenzije ter vas rešijo notranjih napetosti. Počutili se boste močne, vitalne in pogumne. Najboljše stvari in rešitve bodo rezultat sodelovanja in ne konfliktov ter vsiljivega argumentiranja. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Nekaj vam je dokaj všeč, sicer pa se ne boste premaknili vse dotlej, dokler ne boste dobili jasnih zagotovil glede finančne plati. Denarni motiv je nekaj, kar vas lahko prepriča.

BIK
Sledite svojim občutkom, a si kljub temu pustite odprte vse možnosti. Ne zanemarite fizičnih aktivnosti, saj bi nekaj več angažiranja na tem področju lahko prineslo zares veliko koristi.

DVOJČKA
V ospredje postavite, tisti, ki ste vezani, partnerjeve želje in potrebe. Prav je, da ste enkrat za spremembo vi pobudnik ali pobudnica. Samski, pojdite v neznano, ne bo vam žal.

RAK
Dogovor, ki vam pomeni precej, več kot ste pripravljeni priznati, se lahko zakomplicira, če kmalu ne boste povedali, kako ste se odločili. Rešite se lahko z diplomatskim pristopom.

LEV
Namesto dolgo pričakovane pohvale boste na kariernem področju deležni številnih pripomb. Vse skupaj vas bo neprijetno presenetilo, saj boste prepričani, da se vam je zgodila krivica. 

DEVICA
Ne dovolite, da vam konflikt z nekom, ki razmišlja čisto drugače, pokvari razpoloženje. Uživajte v prostih trenutkih in si privoščite s pomočjo ugodne energije lune v biku nekaj razvajanja.

TEHTNICA
Problemi se vam nenadoma ne bodo zdeli več tako strašno veliki. Na misel vam bo prišlo nekaj novih idej, ki jih boste lahko tudi realizirali. Zvečer se boste posvetili izključno sebi.

ŠKORPIJON
Pogovorite se z nekom, ki mu zaupate, saj vas določena zadeva že nekaj dni neprestano vas bega. Smernice, ki jih boste dobili, bodo zagotovilo na poti k stabilnosti.

STRELEC
Opozorili vas bodo, da nečesa vendarle niste brezhibno opravili. Po opazovanju si boste tudi sami priznali, da vam primanjkuje nekaj koščkov v mozaiku, znanja in izkušenj. 

KOZOROG
Previdni bodite v situaciji, ki ste jo nedavno začeli raziskovati, saj vaše vtikanje nekomu ne bo najbolj všeč. Svoje občutke boste voljni razlagati drugim, a bodite pazljivi komu jih zaupate.

VODNAR
S pogumnim in samozavestnim pristopom boste vzor in inspiracija drugim. Uspelo vam bo na področju kariere preiti višje, vendar se zvečer posvetite tudi prijateljem ali družini.

RIBI
Že nekaj časa želite priti določenim zadevam do dna in za vsako ceno dokončati nekaj pomembnega, vendar se najprej za trenutek ustavite in se vprašajte, ali ima vse skupaj smisel. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.