Magazin > Horoskop in Numerologija
2532 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 6. februarja

horoskop
Ribi, romantično bo.

OVEN

Splošno:
Bojite se za svoje zdravje, saj imate že dalj časa občutek, da nekaj ni v redu z vami. Mogoče gre le za utrujenost, saj nenehno izčrpavate svoje telo in potrebujete počitek. Današnji dan bo kot nalašč za počitek in ukvarjanje s stvarmi, ki vas veselijo. Družite se s prijatelji, ukvarjajte se s svojim hobijem ali preprosto počivajte doma.

Ljubezen:
Vezani ste srečni v zvezi, ki sta jo ustvarila s partnerjem. Preverite, če tako čuti tudi partner in vzdržujta vzdušje. Samski ste razočarani v ljubezni in menite, da se vam sreča ne bo več nasmehnila. Motite se, zato se le sprostite in hodite okrog z odprtimi očmi, saj vas priložnosti čakajo za vsakim vogalom, vi pa jih enostavno ne vidite.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 3

 
BIK

Splošno:
Na delovnem mestu boste zelo aktivni, sodelavce pa boste zaradi svojega navdušenja in zagona nekoliko motili. Ne zmenite se za njihove pripombe, ampak sledite instinktu in se soočite s težavami. Današnji dan bo dober za sprejemanje odločitev, zato se z izzivi soočite in nikar ne odlašajte sprejema določene odločitve, ki vas preganja že dalj časa.

Ljubezen:
Samski gradite gradove v oblakih in sanjarite o ljubezni in zvezi. Padec zna biti zelo boleč, zato le ne letajte previsoko in svojo energijo preusmerite v druge zadeve. Vezani ste mnenja, da zaradi zveze zamujate stvari, ampak se pošteno motite. Sami veste, da imate raje življenje v dvoje, zato ne uničite čudovite zveze.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 3

DVOJČKA

Splošno:
Vedno ste zelo dejavni, današnji dan pa le preživite na sproščen in manj aktiven način. Delo od vas ne bo zahtevalo pretiranega napora, zato se ne naprezajte, ker s tem ne boste zadevi nič bolj kos. Sprostite se. Vzemite si čas zase, saj boste morali v naslednjih dneh več pozornosti nameniti družini.

Ljubezen:
Vezani razmišljate, da bi bili raje samski, ampak preden boste sprejeli obžalovanja vredno odločitev, pomislite na dejstvo, čemu vse bi se odrekli. Raje živite s partnerjem, kot pa da bi lahko počeli, kar bi vam poželelo srce, a tega ne bi mogli z nikomer deliti. Samski si boste želeli bližine in nežnosti, to pa bo ostalo nedosegljivo, kar vas bo spravljalo v obup.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4

RAK

Splošno:
Zelo ste raztreseni in skrbi vas razpoloženje, ki se konstantno spreminja, kar se v preteklosti ni dogajalo. Razmislite o spremembah, s katerimi ste se soočili v preteklosti. Prav tako se osredotočite nase. S čim ste v življenju zadovoljni in kaj vas onesrečuje ter obremenjuje? Več časa posvetite sebi, pomagalo vam bo branje lahkotnih knjig. Ne izključite obiska zdravnika.

Ljubezen:
Samski se obremenjujete sami s seboj in s statusom. Menite, da potrebujete korenito spremembo, da boste privlačili nasprotni spol, sploh pa se ne zavedate, da je vse v vaši glavi. Zato poskrbite za boljšo samopodobo in težave bodo rešene. Vezani razmišljate, kako povečati zaupanje v partnerja, vendar ne najdete pravega recepta, kar vas utruja.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

LEV

Splošno:
Utrujeni ste od dela in si želite sprostitve ter miru. Napeti boste, vendar se umirite, da s svojimi nepremišljenimi dejanji ne boste prizadeli drugih ljudi, ki so vam blizu. Ne boste pripravljeni na sodelovanje, vendar se potrudite in naredite to, kar bo zahtevala situacija na delovnem mestu. Čaka vas skupinsko delo in vi ste pomemben člen ekipe. Obnašajte se nalogi in statusu primerno.

Ljubezen:
Samski ste umirjeni in uživate. Svoj čas in energijo posvečate ostalim pomembnim področjem svojega življenja in na ta način zamotite otožne misli. Vezani si želite sprostitve, danes obudita začetke vajine zveze. Pojdita v naravo, na kraj, kjer sta se spoznala. Presenečeni boste nad partnerjevimi čustvi.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA

Splošno:
Želite si napredka na delovnem mestu, saj se vam zdi, da že dalj časa stagnirate. Pogrešate napredek in rast na osebnostni ravni. Za vašo samopotrditev je to zelo pomembno. Najbolje bi bilo, da bi pretehtali alternative in stopili do nadrejenega. Pogovorite se o situaciji in verjemite, da vas bo razumel, saj je imel podobno izkušnjo. Bodite iskreni do sebe in njega.

Ljubezen:
Samski ste se zagledali v neznanca, ki živi v vaši ulici. Simpatija je polna skrivnosti in nič ne veste o njej. Ravno zato vas zelo privlači in to vam daje zagon za raziskovanje. Vezani ste naveličani vsakodnevne rutine in si želite več akcije ter na splošno več pozitivne energije v vajinem odnosu.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

TEHTNICA

Splošno:
Čaka vas produktiven dan, vendar vas bo ideja sodelavca popolnoma zavrla, kar vas bo odvrnilo od delovnih obveznosti. Pogovorite se z nadrejenim ter mu zaupajte svoje misli in ideje, saj gre za prihodnost vseh in ne samo določenega sodelavca. Delovni čas se vam bo žal zavlekel pozno v popoldne.

Ljubezen:
Samski ste naveličani čakanja, zato je skrajni čas, da stvari vzamete v svoje roke. Zvečer se uredite, izberite svojo najljubšo obleko in se s prijateljem odpravite v mesto na pijačo. Čaka vas prijetno presenečenje. Vezani pripravljate načrte za konec tedna, nad katerimi pa vaš partner žal ne bo navdušen. Pogovorita se in sklenita kompromis.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno:
Danes boste dobili obisk iz tujine. Obiskala vas bo vam zelo draga oseba, ki vam bo sporočila pomembno novico. Sprva boste imeli mešane občutke, pa vendar se boste s situacijo kaj hitro sprijaznili. Začeli boste igrati novo igro. Prijatelj vam bo hvaležen, saj mu vaša opora pomeni zelo veliko.

Ljubezen:
Samski se sprašujete, kje je šlo narobe, da so se stvari končale na tako boleč način. Obžalujete svoja dejanja in si v mislih rišete druge možne vzorce. Ne mučite se in se raje družite s prijatelji, ki bodo poskrbeli za boljše razpoloženje. Vezani niste več prepričani v svojega partnerja, sumničavi ste postali z razlogom. Poizvedite več o tem, kaj se dogaja.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno:
Danes se vam bodo odprla vrata priložnosti osebnega in profesionalnega razvoja. Izkoristite vsako priložnost, ki se vam bo ponudila in poskusiti narediti kar največ iz situacije. Morate se dokazati sami sebi, saj pogrešate ta občutek, ko ste v nečem res dobri in vas zato spoštujejo. Uspeh vam bo dobro del, le pazite, da vam ne bo stopil v glavo.

Ljubezen:
Samski obupujete nad situacijo, saj ste močno razočarani, da vas simpatija ne povabi več ven. Vzemite to kot znak, da ta oseba ni prava za vas in vam ne more dati tistega, kar si vi želite. Vezani se bojite partnerjevih čustev, saj so zelo močna in silna, vendar po drugi strani tudi vi gojite podobna čustva do njega, zato ne pretiravajte z odzivom.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

KOZOROG

Splošno:
Danes boste pričakovali veliko preveč, zato boste razočarani. Krivdo boste sicer valili na druge, vendar premislite, kakšna je vaša vloga v vsem skupaj. Premislite, zakaj so se vaša pričakovanja izkazala za nerealna. Poglobite se vase, odkrijte dejavnike tega in se spopadite z razlogi. Pogovorite se s prijateljem, ki vam bo v oporo in tolažbo.

Ljubezen:
Samski ste preveč trmasti, saj na vsak način želite pridobiti pozornost simpatije. To vam ne uspeva prav zaradi vašega obnašanja in načina komunikacije. Izberite bolj umirjen pristop, ki bo zagotovo deloval. Vezani ste naveličani tega, da partnerja ni, ko ga najbolj potrebujete. Razumete njegove želje in potrebe, vendar je prav, da vam je v oporo, ko ga potrebujete.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno:
Razočarane ste nad svojim prijateljem, ki vam je bil celo življenje zelo blizu, sedaj pa se je nenadoma oddaljil. Razlog za to se vam zdi popolnoma neprepričljiv in nesprejemljiv, vendar se boste morali s situacijo sprijazniti. Ne poslabšajte je s prepiri okrog tega. Res je, da ste na to osebo močno navezani, vendar ji morate pustiti dihati.

Ljubezen:
Samski ste obupali in ne verjamete več v harmonijo in preprosto iskreno ljubezen. To spoznanje vas bo sicer potrlo, vendar ne pozabite, da vas tisto, kar vas ne ubije, okrepi. Vezani delate načrte za prihodnost, vendar bi bili ti mnogo bolj relevantni, če bi v načrtovanje vključili tudi svojega partnerja, ki z vami ne deli istih pogledov.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI

Splošno:
Želite si več spoštovanja od bližnjih, ki niso zadovoljni z vašo odločitvijo, da ne greste po njihovih stopinjah in ne živite tako, kot so si to zamislili oni. Postavite se jim po robu, vendar to naredite z občutkom, saj jih ne želite odgnati od sebe. Potrudite se, razložite jim situacijo in jim jo približajte. Razložite, da sledite svojim sanjam in srcu.

Ljubezen:
Samski ste polni navdušenja in zagona. Več kot očitno oddajate znake, da ste samski ter željni novih spoznanj in romanc. Ustavite konje, saj se vas ljudje bojijo. Vezani ste v dvomih, kaj bo z vama s partnerjem, saj se on odpravlja na potovanje v tujino, kar pa vam daje slabe občutke.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.