Magazin > Horoskop in Numerologija
12022 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 6. julija 2021

astrologija, horoskopi
Bremena in težki pogovori se umikajo. Luna v dvojčkih vas bo s svojo lahkotno energijo povabila k temu, da delujete iz svojih notranjih vzgibov.

Na področju ljubezni boste bolj prožni in dojemljivi, pri delu pa klepetavi in nekoliko površni. Z lahkoto vas bodo v karkoli prepričali.

(Vir: Horoskop.si)

OVEN
Misli bodo z energijo lune v dvojčkih begale levo in desno, na vas pa bo, da se zberete in se odločite, katero pot boste danes ubrali zase. Izberite tisto, ki vam je nekako najbolj pisana na kožo.

BIK
Ideje bodo spolzele iz vaših rok, če jih ne boste čim prej udejanjili. Z bistrimi mislimi se boste podali v razne prijetne situacije, zračna energija vam ne bo dovolila, da bi se ustavljali. 

DVOJČKA
Zaželeli si boste da bi vaš telefon bolj pogosto zvonil, saj ste v zadnjem času malce osamljeni. Nikar se ne obremenjujte, ampak se začnite bolj intenzivno posvečati sebi.
 
RAK
Zaustavili se boste tam, kjer se boste dobro počutili, brez da bi se morali ozirati na to, kar si o vas mislijo drugi. Samozavestno držo bo še dodatno podkrepil vpliv lune v znamenju razigranih dvojčkov.
 
LEV
Energija današnjega dne vam bo všeč, saj ne znate komplicirati. Z lahkoto se boste usmerili v prijetna in manj prijetna opravila, ki jim sredi dneva ne bo konca. Reši vas lahko prilagodljivost. 

DEVICA
Zakaj si ne bi danes, ko boste zaradi lune v dvojčkih hrepeneli po komunikaciji privoščili maratonskega telefonskega pogovora z nekom, ki vas bo zagotovo spravil v dobro voljo s svojimi hudomušnimi stavki. 

TEHTNICA
Mikalo vas bo, da bi pustili vse kar vas obremenjuje, vendar ne odreagirajte prehitro, saj bi vas nekdo lahko narobe razumel. Dejstva bodo popolnoma drugačna od tega kar si vi mislite v ozadju.

ŠKORPIJON
Sprejmite kar se vam ponuja na področju kariere, saj se vam tako dobre možnosti ne pokažejo pogosto. Nikar preveč ne nihajte in ne analizirajte, saj bi vas lahko nekdo, ki je že pripravljen prehitel. 

STRELEC
Na področju ljubezni boste danes zaradi lune v znamenju dvojčkov razpršeni na vse strani. V enem trenutku nežni, v naslednjem pa zelo strastni, ter polni raznih nenavadnih predlogov. 

KOZOROG
Zavedati ste se začeli, da ste utrujeni, kar vam lahko pokvari dan. Raztresene energije, ki jih prinaša luna v dvojčkih, boste trdni in stabilni kozorogi zelo težko sprejeli in se prilagodili.

VODNAR
Poskrbite za ljubezenske zadeve saj je zaradi lune v dvojčkih v zraku nevarnost, da se zapletete v nepredvidljiv konflikt, ali pa nekoga obsodite brez pravega konkretnega razloga.

RIBI
Ne igrajte se v odnosu z nekom, ki si močno želi, da bi se o nečem pogovorila. Tudi če ne boste našli časa za pogovor, se skušajte kljub temu opravičiti, da si ne boste nakopali zamer.
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.