Magazin > Horoskop in Numerologija
9249 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 7. decembra 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Pričakujte mešane energije, vse skupaj bo začinila še konjunkcija med Luno in Plutonom.

Borili se boste za svoj prav, po drugi strani pa boste omahljivi. Pretirane silovite odločitve v prihodnosti ne bodo dobile najboljšega predznaka, zato se jim raje izognite. Ključ do uspeha bo potrpežljivost. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Urejali boste zasebne zadeve, zato boste popoldne, ko luna preide v znamenje vodnarja, zanihali med navali strasti, v katerih boste za ljubljeno osebo pripravljeni narediti vse. 

BIK  
Z veseljem boste dopoldne, ko bo luna še v kozorogu, v določeni zadevi prevzeli glavno vlogo in se končno zopet prebili na prvo mesto, po katerem ste že nekaj časa hrepeneli. 

DVOJČKA 
Vsi bodo nad vami navdušeni, saj jih boste vodili po pravi poti in znali svetovati na pravi način. Poznanstvo vam pospešuje utrip, zato je čas, da naredite kakšen korak v tej smeri.

RAK 
Med seboj boste znali odlično združevati osebni šarm in odločno razmišljanje, priložnosti se bodo v popoldanskih urah, ko bo luna v vodnarju vrstile ena za drugo. 

LEV
Določeno dejstvo vas zavira in priznati si morate, da ne veste natančno, kako delovati naprej. Več pozornosti posvetite skrbi za podrobnosti, saj je že skrajni čas, da spremenite odločitve. 

DEVICA 
Če boste želeli, boste nekoga lahko končno pridobili na svojo stran. Kmalu vam bo postalo jasno, da bi morali ubrati drugačno pot, posebno na ljubezenskem področju, kjer se vrtite v krogu. 

TEHTNICA 
Ob pravem trenutku boste izrekli prave besede, ki vas bodo postavile na želeno pozicijo. Z novim elanom boste popoldne, ko luna preide v vodnarja načrtovali bolj igrivo prihodnost.
 
ŠKORPIJON 
Bega vas situacija, ki je ne morete rešiti, kot bi si želeli. Poleg tega imate občutek, da se nekaj dogaja v ozadju, skrito pred vašimi očmi, kar vas bo ves čas v notranjosti begalo. 

STRELEC
Ne boste sposobni pridobiti vseh informacij, zato se boste znašli v zagati. V ljubezni bo izid nejasen, saj pričakujete, da bo ljubljena oseba kar brala med vrsticami, kar se žal ne bo zgodilo. 

KOZOROG 
Zjutraj, ko bo luna še v vašem znamenju, vas bo nekdo spravil v dobro voljo. Na pomoč pa vam bo priskočil nekdo, ki vam je všeč, zgodilo se bo nekaj, kar vas navdušuje in riše nasmeh na vaše ustnice. 

VODNAR 
Radi bi počeli veliko stvari hkrati, vendar se zamislite, saj bi se lahko pojavilo preveč napak. Ne ustavljate se pri besedah, saj se boste na takšen način le vrteli v navideznem labirintu.

RIBI
Bodite pozorni na vse pomembne namige, tudi tiste ki v določenem trenutku ne bodo najbolj intenzivni. Imate opravka z nekom, ki očitno ve, kako se stvarem streže, zato ga prenehajte prepričevati.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.