Magazin > Horoskop in Numerologija
3511 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 7. februarja 2023

astrologija, napoved Profimedia
Sedaj je pravi čas, da se znebite vseh nepotrebnih drobnarij, ki vam polnijo omare in police.

Vse, česar se boste lotili, bo od vas zahtevalo potrpežljivost in zbranost. V negativnem smislu boste kritični, zato ne boste sposobni sprejeti težav drugih. Nekako se boste morali zaposliti, saj bo prisoten notranji nemir. Doma in v službi boste urejali, spreminjali in organizirali. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
V ljubezni se vam ponuja nekaj, kar ni preveč podobno vašim željam. Vse skupaj diši po prijateljskem odnosu, zato se boste brez slabe vesti s pomočjo lune v devici obrnili vstran.

BIK
Potrebovali boste več zbranosti, da boste lahko brez težav opravili z obveznostmi, ki so pred vrati. Nikar ne izgubljajte energije z nepotrebnimi konflikti na ljubezenskem področju.

DVOJČKA
Dobronamerno boste nekoga od domačih opozorili na slabosti. Ne bodite presenečeni, če bo vse skupaj sprejel v negativni smeri. Ne obremenjujte se, naj bo to vaša lekcija, da gledate bolj nase.

RAK
Spreminjate počutje, čeprav vas luna v devici vodi k stabilnosti. Težko boste tokrat ugotovili, kaj je še vedno največji vzrok za napetosti, ki se vrstijo in vas ne spustijo naprej. 

LEV
Nekaj zanimivega se sicer usmerja v vašo smer in nekako čutite, da bo kmalu drugače, toda do takrat ostanite mirni. Nekdo vam bo svetoval, vendar vam vse skupaj ne bo ravno najbolj pisano na kožo.

DEVICA
Ker se boste morali na veliko spopadati s poslovnimi zadevami, se že vnaprej pripravite na manjše konflikte, saj se nič ne bo zgodilo tako, kot ste si vi zamislili. Tudi luna v vašem znamenju vas tokrat ne bo rešila.

TEHTNICA
Zunanji pritiski vam tudi zasebno ne bodo dali miru, vznemirjali vas bodo na vsakem koraku. Premislite, ali je res vse skupaj vredno dragocene energije in se raje podajte v konkretno zadevo.

ŠKORPIJON
Z denarjem bo nekaj preglavic, še posebej če se gibate v negotovih zgodbah, ki v enem trenutku cvetijo, v drugem pa tonejo v pozabo. Nekaj boste pravočasno končali.

STRELEC
Prav je, da ste optimistično naravnani, vendar za vsak primer preverite vse skupaj glede določenih podrobnosti, saj lahko nastanejo zapleti. Še posebej, če bi se radi več družili.

KOZOROG
Nekdo od domačih vas ne bo razumel, čeprav vseeno upate, da se bo kaj spremenilo. Tokrat vas ne bo rešila le očarljivost, morali se boste soočiti tudi s tistimi zadevami, ki bi jih najraje preskočili.

VODNAR
Z energijo lune v devici boste šibkejši kot običajno. Zato dobro premislite, kaj boste prevzeli nase, tako doma kot tudi na kariernem področju. Niste še pripravljeni na večje korake.

RIBI
Vzemite si še nekaj časa ter vse skupaj analizirajte, saj boste s tem izboljšali svojo situacijo na ljubezenskem področju. Motil in oviral vas bo nekdo, ki ima drugačen pogled na vse skupaj.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.