Magazin > Horoskop in Numerologija
8796 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 7. januarja

astrologija, horoskop, vedeževanje
Kaj nas čaka v torek?

OVEN
Splošno:

Zdaj bi se najbolj morali paziti nepremišljenih in napačnih izjav, nepotrebnih prepirov ter pretiravanja pri javnih nastopih. Ni vam potrebno ravno vsakomur razlagati, kaj mislite. Ravno tako vam ni treba obsojati vseh drugih. Zadržite tudi kaj zase. Vaše reakcije bodo hitre, zamisli in projekte boste želeli takoj uresničiti.

Ljubezen:
Našli boste skupni jezik z osebo, ki je iz sveta umetnosti ali pa opravlja podoben poklic kot vi. Prijateljski odnos bi se lahko kasneje razvil tudi v veliko bolj strastnega. Delovali boste nezainteresirano, hkrati pa sanjate o romanci. Če boste danes razčiščevali družinske odnose, ne boste nič dosegli. Ravno nasprotno, izzvali boste še večja nesoglasja.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Lahko boste zadovoljni s potekom stvari, toda občasno boste v določenih situacijah popolnoma po nepotrebnem negodovali. S tem boste samo pustili občutek negotovosti, kar pa bo vsekakor čisto odveč. Bodite pripravljeni na večje in donosnejše posle, ki vas čakajo. Izkoristite dobro obdobje in se temeljito pripravite.

Ljubezen:
Okolica bo danes komaj prenašala vašo napetost. Ne trudite se jim vsiljevati svoje volje, še posebej, če so zelo zainteresirani za svojo kariero in malo manj za vas. Delovali boste zelo zaljubljeno, vendar se ne boste želeli izpostavljati. Dobro bi bilo, da bi se z nekom pogovorili o nekaterih pomembnih vprašanjih, ki se vedno znova pokažejo kot težava.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Izjemno malo stvari vas bo danes jezilo, veliko več bo tega, kar vas bo veselilo. Zadovoljni boste s seboj, pričakujete lahko tudi nov poslovni uspeh. Pripravljeni boste na izzive. Zaradi vsega, kar ste dogaja okoli vas, se v vas budi nov optimizem in želja po delu. Z veseljem se boste danes odpravili v službo in dali svoj doprinos k delu. 

Ljubezen:
Vaš partner bo hrepenel po vaši pozornosti, saj boste vi preveč obremenjeni s službo. V vašem domu se bo čutilo hladno vzdušje, ampak o tem ne bosta spregovorila. Mogoče boste danes bolj razpoloženi za skupne trenutke, a kaj ko ne boste imeli časa. Izogibajte se razpravam, ki bi vas lahko prizadele, kajti lahko bi slišali tisto, česar ne želite.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Danes boste imeli veliko moči tudi za prevzemanje večjih poslovnih korakov. Poleg tega vas bo spremljalo tudi dobro razpoloženje, prebudila se bo želja po druženju. Zelo boste osredotočeni nase in na doseganje osebnega zadovoljstva. V večernih urah si privoščite prijetno večerjo in se sprostite ob kozarcu penine.

Ljubezen:
V ljubezni imate veliko možnosti uresničiti, kar si želite. Lahko boste uredili odnose s partnerjem, toda samo, če boste odprti in bolj iskreni. Če ste v obdobju zapeljevanja, simpatiji najverjetneje pošiljate nasprotujoče si znake, zato ji ni čisto jasno, kaj naj si misli o vas. Pravzaprav niti ne ve, ali vam je všeč ali ne.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV
Splošno:

Poslovna situacija je zelo dobra, ne boste odstopili od svojih ciljev in načrtov, ki ste jih sami sebi zastavili. Toda dejstvo je, da lahko delate tudi bolj resno in se osredotočite tudi na izboljšanje materialnega položaja. Danes boste predvsem dobro razpoloženi in motivirani. Uspeli boste uresničiti tudi najzahtevnejše naloge. 

Ljubezen:
Pričakujete neprijetnosti, a niti sami ne boste vedeli zakaj. Imeli boste občutek, da je vaš partner jezen na vas, da bi vas lahko obsojal ali zmerjal. Obnašali se boste, kot da ste edini, ki ima pravico kritizirati, postavljati pogoje in zahteve, ki naj bi jih drugi za vas uresničevali. Samski se boste zagledali v nekoga iz javnega življenja.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

Vaše razpoloženje se izboljšuje in zaradi tega boste srečni. V mislih imate nekaj zanimivih načrtov, ki bi jih radi uresničili. Veseli boste podpore, ki jo boste dobili. Kljub temu se bodo vedno znova pojavljale stare težave, ki vam povzročajo glavobole in zdi se vam, da se tega nikakor ne boste mogli znebiti. Večkrat naredite premor.

Ljubezen:
Oseba, ki je dokaj diskretna, bo danes pokazala zanimanje za vas. Po vsej verjetnosti ste jo že zdavnaj opazili, toda še vedno niste pripravljeni na resnejšo obvezo. Vezani boste danes dali partnerju kar nekaj razlogov za sumničavost in ljubosumje. Zelo boste domišljavi in v ljubezni boste izrazili željo za raznovrstnih užitkih.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Imate možnost izboljšati svojo čustveno situacijo. Dobili boste tudi izjemno priložnost za to, zato se posvetite načrtovanju, ne tistemu temeljitemu, temveč enostavno poskušajte izkoristiti vsako priložnost, da bi šli čim večkrat ven v družbo. To bo zelo pomembno, kajti edino tako boste lahko spoznali več ljudi. 

Ljubezen:
Danes so možni manjši prepiri, še posebej, če je vaš partner pogosto ljubosumen. Zelo hitro bosta našla rešitev, ampak le v primeru, da boste pripravljeni popustiti in spregledati njegove vse pogostejše izbruhe. Dobili boste novico od nekoga, ki ste ga videvali v umetniških krogih. S to osebo se boste morda srečali v tajnosti. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Današnji dan bi znal biti zelo napet, v glavnem pa vezan na glavobole in utrujenost. Vse to se bo dogajalo zaradi velike količine dela, ki ste ga prevzeli nase. Toda sedaj se iz tega ne morete osvoboditi, kajti vse je potrebno opraviti v roku in dobro. Ni druge poti kot pa vzeti stvari v svoje roke, kajti dragoceni čas vas zelo preganja. 

Ljubezen:
Če ste v daljši zvezi ali zakonu, bo današnji dan dokaj harmoničen. Ne pričakujte nekih večjih pretresov, te bodo prisotni le na službenem področju, kar vas bo precej izčrpalo. Samski boste morali vložiti veliko truda, če boste želeli zapeljati osebo, ki vam je že dalj časa všeč. Dobro preučite svojo strategijo in začnite z malimi koraki.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 2

STRELEC
Splošno:

Dokaj boste zasičeni in okupirani s stvarmi, ki se bodo dogajale okoli vas. Zaradi tega boste želeli odpotovati ali pa se enostavno umakniti daleč stran od službe in službenih obveznosti. Čutili boste, da bi bilo najbolje oditi nekam, kjer je tišina in kjer ne zvonijo telefoni. Tako bi se tudi najbolj spočili, a trenutno si tega še ne boste mogli privoščiti. 

Ljubezen:
Velika večina predstavnikov vašega znaka bo obremenjena s preteklostjo ali pa boste razmišljali o nekom, ki vam je bil včasih pomemben. Imeli boste priložnost doživeti prijetno srečanje, ampak bi morali zavzeti drugačen pristop. Bodite bolj odprti in zgovorni. Nahajate se v obdobju, ko bi lahko doživeli izredno lepo ljubezensko zgodbo.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Če ste bili do sedaj razočarani zaradi nekih postopkov svojih sodelavcev in nadrejenih, boste sedaj to počasi pozabili in na teh temeljih zgradili nekaj novega ter uspešnega. Vaša kondicija in vzdržljivost se povečujeta, tako da ni bojazni, da vam ne bi uspelo. Sodelovanje z drugimi bo tudi vam izredno koristilo, zato se boste podali v delo brez razmišljanja. 

Ljubezen:
Današnji dan bo zelo pozitiven, če načrtujete pomembno srečanje in boste nekoga povabili v večjo družbo. Lahko bi doživeli zanimiv pogovor z osebo, ki veliko potuje ali živi v tujini. V službi vas osvajata najmanj dve osebi, zato boste v velikih dvomih. Moški pripadniki boste spoznali nežno, privlačno osebo, ki vam bo zelo naklonjena.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Od naslednjih dni, vključno z današnjim, veliko pričakujete. Imate veliko načrtov, počasi boste zbirali in zlagali vse potrebno na kup, da bi vam ti načrti tudi uspeli. Zelo boste optimistični, zdaj ko so večje težave, ki so vas dokaj izmučile, skoraj za vami. Pripravite vse potrebno, da boste v naslednjem obdobju zasijali v najsvetlejši luči.

Ljubezen:
Partner vam bo dal določene razloge za sumničavost, toda na koncu se bo vse izkazalo kot dokaj nedolžna igra. Ne poskušajte se maščevati z belimi lažmi, ker bi samo poslabšali situacijo in ustvarili dodatno napetost med vama. Vi ne znate skrivati resnice in na koncu bi vas partner spregledal.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

V družini se bo pojavila napetosti. Ker boste vi preveč osredotočeni na službene obveznosti, ki vam bodo odvzele tudi večino prostega časa, te napetosti ne boste niti opazili, niti vas ne bo motila. Razmišljali boste o drugih stvareh. Enostavno boste preveč okupirani z delom in poslovnimi obveznostmi, kar pa bo tudi tisto najvažnejše. 

Ljubezen:
Privlači vas oseba, s katero imate veliko skupnih točk, morda tudi skupne cilje. Oba bi lahko pomislila, da sta ustvarjena eden za drugega. Toda potrebno bo veliko potrpežljivosti, da bo ta zveza uspela. Vi boste občutljivi in ne bo vam odgovarjala situacija. Po drugi strani pa ne boste naredili popolnoma nič, da bi jo popravili.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.