Magazin > Horoskop in Numerologija
4153 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 7. maja 2019

astrologija
Device, za vas imamo nasvet.

OVEN
Splošno:

Ne glede na to, da je dela prost dan, boste razmišljali o tem, kako bi se na delovnem mestu še naprej aktivno povezovali z ljudmi velikega ugleda. Nič ni narobe s tem, pazite pa, da ne boste preveč koristolovski. To utegnejo opaziti in obrniti proti vam. Zvečer vas čaka neko druženje, na kateri bo oseba, ki je ne želite videti. Morda bi bilo bolje, da se ji izognete.

Ljubezen:
Vezani, naj se vam nikamor ne mudi. Saj veste, da se počasi daleč pride in tudi če boste želele urediti zadeve iz danes na jutri, vam to ne bo uspelo. Za to bo potrebno delo obeh. Samske pa boste morale nekomu povedati, kako čutite do njega. Tudi če mu niste naklonjene, boste morale to jasno povedati.
 
Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Tisti, ki se boste tudi danes nahajali v neke vrste delovnem okolju, se boste dobro vpeljali v skupinsko delo. Same sebe boste presenetili, saj na splošno težite k individualnemu delu. Finance: izboljšali boste materialno stanje. Resno boste pričeli z varčevanjem, kar se vam bo dolgoročno obrestovalo.

Ljubezen:
Samski današnjega dne nikar ne preživite doma, saj se boste počutili preveč osamljeno. Vaša čustva ne bodo ravno najbolj stabilna. Raje pojdite v družbo. Vezani bi lahko začeli skrivati svoja prava čustva glede neke zadeve, ki veliko pomeni vašemu partnerju. To je sicer lepo, a ne pretiravajte.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Poslovne in druge zadeve danes popolnoma odmislite, da boste čim več časa preživeli s svojimi najbližjimi, ki vas močno pogrešajo. Finančno stanje: okoliščine vas bodo ponovno prisilile, da boste porabili kar nekaj denarja. Zdravje bo danes stabilno, nikar pa ga ne zanemarite.

Ljubezen:
Zadnje čase ste bili samski malce preveč razuzdani. Sedaj se boste morali pomiriti, drugače se boste preveč izčrpali. Svojo energijo usmerite še v kaj drugega. Vezani boste morali pokazati več zaupanja sami vase. Vaš partner namreč nima neprestano energije za to, da vam pritrjuje in vas opogumlja.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 6

RAK
Splošno:

Danes boste na vseh področjih strastni in bojeviti. Vaši apetiti bodo povečani, zaradi česar boste pretiravali skoraj v vsem, to pa bo povzročilo nesoglasja in nemire. Proti večeru se boste veliko družili in se s prijatelji dogovarjali o prihodnjih načrtih. Nujno se morate sprostiti, saj boste le tako pozabili na težave.

Ljubezen:
Samski boste mnenja, da je pred vami precej dolgočasen dan, vendar vas bo dogajanje našlo kar samo od sebe. Z njim pa tudi zanimivi ljudje. Vezani boste morali biti previdni pri izbiri besed, saj bi lahko izrekli nekaj, kar bo vašega partnerja užalostilo. Nikar si ne nakopljite težav po nepotrebnem.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Sploh dopoldanski čas bo obarvan z napetostjo, ki jo boste doživljali tako v sebi kot tudi v svoji širši okolici. Vaši odzivi v zasebnem življenju bodo preburni. Skušajte se krotiti, da ne boste povzročili prevelike škode, zvečer pa se napotite na kakšen družabni dogodek in se sprostite.

Ljubezen:
Samski boste imeli oslabljeno samozavest. Preveč se boste primerjali z ljudmi okoli vas. Pomembno je, da se vi počutite dobro v svoji koži, tega se zavedajte. Vezani pa nikar ne sprejmite kakšne pomembne odločitve glede vajinega odnosa. Danes ni dan za tovrstne zadeve.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 2

DEVICA
Splošno:

Danes vas bodo ujeli opravki, za katere zadnje dni niste našli časa. Pospravili boste stanovanje ali delovno mesto, morda razrešili kakšen star spor ali opravili delo, ki vam že dlje časa leži na vesti. Počutje: pri nekaterih je možno rahlo melanholično počutje. Posvetite se stvarem, ki vas sprostijo.

Ljubezen:
Samski, pred vami bo izredno zanimiv dan, v kolikor ga boste preživeli v družbi prijateljev. Z njihove strani lahko pričakujete neko novo poznanstvo, ki vam bo veliko pomenilo. Vezani pa se lahko končno sprostite. Tiste zadeve, ki so vaju mučile v preteklih dneh, bosta pozabila in raje uživala.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno:

Danes boste precej časa namenili veseljačenju in proslavam. Lahko da boste povabljeni na kar nekaj dogodkov. Z njimi pa bodo prihajali tudi novi ljudje. Finančno stanje: zanimali se boste za športne stave. Lahko poskusite, vendar ne pričakujte preveč. Raje razmislite, kje boste bolj zagotovo dobili denar.

Ljubezen:
Samski boste postavljeni pred izziv, saj se bo v vašem življenju pojavila oseba, pri kateri ne boste vedeli, na čem ste. In zaradi tega vam bo ta oseba postala še bolj zanimiva. Vezani se boste posvetili sicer sebi in svojim težavam, vendar pa vas bo boljša polovica potrebovala pri neki odločitvi. Pomagajte ji.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

V prijateljskih odnosih boste zaigrali na druge strune. Pokazali boste svojo širokosrčnost in spravljivost ter se zavzemali za optimalne rešitve. Marsikdo se vam bo čudil, saj ste bili še pred kratkim odrezavi in ošabni. Končno boste dojeli, da ne morete imeti vedno vi zadnje besede.

Ljubezen:
Samski, ni nujno, da se vam dogaja vse naenkrat. Dobro bi bilo, da umirite svoje življenje in ugotovite, kaj vam v tem trenutku sploh odgovarja – je to iskanje zveze ali uživanje samskega življenja? Vezani nikakor ne boste mogli najti ravnovesja v vajinem odnosu. Zadeve izpred nekaj dni se vam bodo ponovile.

Ljubezen: 1
Služba: 4
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

V prijateljskem krogu boste obnavljali minule dogodke. Spominjali se boste trenutkov, ki so vas združili in povzročili, da ste postali tako dobri in zaupanja vredni prijatelji. Denarno stanje: finančno boste močni, vendar naj vas to ne prevzame, saj bi hitro utegnili pasti na dno.

Ljubezen:
Tisti, ki ste že v partnerskem odnosu, poskrbite, da ne boste vlekli na dan starih zamer. Včasih je potrebno kaj pozabiti ali potlačiti v podzavest, da lahko zveza uspe. Samski boste postali nestrpni, saj že lep čas čakate na simpatijo, da naredi naslednji korak. Zakaj ne bi kar vi prevzeli pobude?

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:

Danes se boste na ljubeč in prijazen način odzvali na prošnjo prijatelja in mu pomagali pri nekem opravilu. Zdravje: športno se boste udejstvovali, kar bo dobrodejno vplivalo na vaše zdravje in počutje. Na finance pa boste danes popolnoma pozabili, a morda je tako še najbolje.

Ljubezen:
Vezani boste danes polni šal in pozitivne energije. Ne glede na to, česa se bosta lotila s partnerjem, vama bo risalo nasmeh na obraz in vaju bo osrečilo. Le tako naprej. Samski si boste zaželeli nekaj več dogajanja. Zavedajte pa se, da je vse odvisno le od vas, tako da se podajte v akcijo in poskrbite, da dobite želeno.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Dan je primeren za udejanjanje projektov, ki vključujejo večje skupine ljudi. Pripravljali se boste na to, da na poslovnem področju stopite skupaj in naredite vse, da premagate konkurenco na trgu, čeprav sta pred vami še dva prosta dneva. Na nocojšnjem družabnem večeru pa boste poudarili svoje atribute. Pazite, da ne poveste preveč, še posebej pa, da ne izdate neke osebe.

Ljubezen:
Vezanim se bodo pojavile zelo zanimive in dobre ideje, kaj bi lahko počela s partnerjem, da si popestrita vikend. Le povejte jih na glas, dobro vama bo delo. Samski upoštevajte svoj šesti čut. Točno veste, kaj bi bilo v tem trenutku najboljše za vaše ljubezensko življenje.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Danes boste bolj kot ne postopali naokoli, morda pa boste tudi srečali prijatelja ali starega znanca. Izvedeli boste veliko svežih novic in jih prenesli v svoje življenje. Zdravstveno stanje: noč bo potekala v veselem razpoloženju, saj vas tudi zvečer čaka neko druženje. Glejte le, da ne boste v ničemer pretiravali.

Ljubezen:
Samski, zelo lepo je, da vam je nekdo všeč in si želite njegove bližine, vendar to še ne pomeni, da morate kar takoj začeti neko resno zvezo. Raje se dobro spoznajta. Vezani se boste sami lotili določenih sprememb v vajinem odnosu, kar ne bo ravno najbolj po godu vaši boljši polovici. Raje se o tem pogovorite z njo.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.