Magazin > Horoskop in Numerologija
2755 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 7. septembra

astrologija, horoskop Profimedia
Mešana energija vpliva Mlaja in konjunkcije prinaša nekaj nestabilnosti ter nedorečenosti.

Želeli si boste svežega dogajanja, preseneti pa vas lahko kakšna stara zadeva, na katero ste že skoraj pozabili. Močne in strastne želje zaradi večjega nihanja morda ne bodo uresničene, bo pa področje ljubezni dokaj stabilno. Lahko boste zaupali. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Z denarjem ravnate zadnje čase preveč razsipno. Zategnite pas, saj lahko nastopijo težave. Pri delu boste s pomočjo energije Mlaja dokončali nalogo, ki vam bo prinesla psihično olajšanje.

BIK 
Vpliv lune v devici bo vse prej kot obremenilen. Rešili se boste določenih nakopičenih dvomov. Zadeve se bodo končno začele razvijati v pravi smeri, kar bo odlična iztočnica za napredek.

DVOJČKA
Kljub vplivu lune v devici ne boste osredotočeni na kariero in profesionalne zadeve, zato bo ljubezensko življenje končno zaživelo na prijeten način. Kljub vsemu pa bodite obzirni in previdni.

RAK
Pri delu imate občutek, da nekdo ovira vaše načrte in dela neiskreno, za hrbtom. Zaupajte vase in se ne pustite ustaviti zaradi zoprnih slutenj, ki se bodo ves čas kopičile. 

LEV
Energija Mlaja prinaša veliko izjemnih dogodkov. Ves čas boste aktivni, spontano naravnani in zabavni. Tudi spolno življenje bo takšno kot si želite, strastno ter razgibano.

DEVICA
Na delovnem mestu vam nekdo od sodelavcev zavida in vam ni najbolj naklonjen. Zlahka ga lahko z energijo lune v devici pridobite na svojo stran, če diplomatsko odstranite star nesporazum. 

TEHTNICA 
Z energijo Mlaja v devici boste močnejši in bolj sigurni vase. Tudi tisti, ki ste na dieti, boste imeli manj pregrešnih želja in več discipline na tem področju. Zakorakajte v lepši čas svobodno.

ŠKORPIJON 
Če se že nekaj časa sprašujete, kaj bi lahko spremenili, je sedaj pravi čas da se usmerite v bolj diplomatsko zastavljene a hkrati ugodne rešitve, vsekakor pa poslušajte tudi nasvete.

STRELEC
Čakanje vam bo zaradi povečane delovne vneme še veliko bolj neprijetno kot misel na morebitni neuspeh. V takem razpoloženju niste najbolj prijetna družba, skušajte se nekoliko razvedriti.

KOZOROG
Sami se boste morali odločiti, kako se bo ljubezenska situacija razvijala naprej. Vezani precej tvegate, kljub temu pa ste še vedno v varni coni, ki ne prinaša nobenih večjih spodrsljajev.

VODNAR 
Vse skupaj bo zelo prijetno, saj vas bo spremljala ugodna planetarna kombinacija, deležni boste le nekaj obremenitev na čustvenem področju. Ne predajte se jim, raje se jim izognite.

RIBI
Nekaj, kar se boste z vplivom lune v devici odločili danes, bo neke vrste naložba v dolgoročno prihodnost. Začeti boste morali z zoprnimi opravili, vendar se vam bo trud obrestoval prej, kot pričakujete.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.