Magazin > Horoskop in Numerologija
13484 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 8. junija 2021

horoskop Profimedia
Ribi, pomirite se.

OVEN 
Splošno: 

Znašli ste se v depresiji, tarejo vas različne težave, tako realne kot namišljene. Z njimi se morate nujno soočiti. Povežite se z ljudmi, ki vas bodo napolnili z energijo; prav tako vas bo navdihovala okolica, če boste le to dopustili. Pomislite, česa si želite in sledite svojim sanjam, saj boste le tako lahko uspešni in srečni.

Ljubezen
Samski ste naveličani prazne postelje in osamljenih obedov. Vaše čustveno stanje ni najboljše, zato je čas, da se vzamete v roke in se nehate smiliti sami sebi. Imate vse možnosti, le izkoristiti jih morate. Vezani ste naveličani vsakdana in si želite več energije v vajini zvezi. Delite svoje težave s partnerjem in zadevo bosta uredila.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3


BIK
Splošno: 

Ne jezite se, če vas bodo danes presenetili. Sprejmite dejstvo, da se tega niste vi spomnili prej. Sprostite se, to bo tudi namen. Nasmehnite se in pustite drugim malo zadovoljstva. Dan bo minil brez večjih nevšečnosti, le proti večeru bo nastopilo pomanjkanje energije, ki pa bo povezano s prehrano.

Ljubezen
Samski ste odločeni, da boste v roku enega tedna našli novo ljubezen, saj imate dovolj tega, da vsako noč spite sami. Raje pretehtajte pozitivne strani samskega stana, kot pa da se naivno in zaletavo dogovarjate z osebo, ki vas pravzaprav sploh ne privlači. Vezani ste naveličani partnerjevih igric, saj se vam njegovo nenehno izmikanje pogovorom ne zdi smiselno. 

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3


DVOJČKA
Splošno: 

Sami sebi se sicer zdite čudovito samozavestni in suvereni, vendar je vaš odnos, ki ga ob tem kažete, lahko zavajajoč. Premislite, v kakšni luči se želite pokazati, saj nikoli niste bili oseba, ki daje napačna sporočila. Vaš odnos na delovnem mestu bo zaznamoval vaš položaj in delovanje tudi v prihodnosti, zato bodite previdni.

Ljubezen
Kljub temu, da se na vse pretege trudite, ostajate samski. Premislite, kakšno taktiko bi ubrali, da bi bili kar se da uspešni. O pristopu se lahko pogovorite tudi s prijateljem, ki vam bo dal nasvete. Teh sicer sprva ne boste želeli upoštevati, vendar mu verjemite. Vezani ste v dvomih glede partnerjevih izjav, saj si nasprotujejo. Raziskujte in odkrijte vir partnerjeve nepoštenosti. Gre za nedolžno zadevo, zato ne pretiravajte.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5


RAK
Splošno: 

Spraševali se boste o smislu nečesa. Lahko, da se bo to dotikalo poslovnega, službenega ali ljubezenskega življenja. Navsezadnje pa obstaja tudi možnost, da se boste posvetili razmišljanju o življenju nasploh. Morda boste spoznali, kaj si pravzaprav želite. To pa bo lahko za seboj potegnilo velike poteze in temu primerne posledice.

Ljubezen
Samski se veselite prihodnosti in vsega, kar vam prinaša, saj ste pozitivno naravnani in imate dober občutek glede neke osebe. Svojih misli ne delite preveč na glas, saj bi lahko prišlo do zmede in napačnih interpretacij, kar bi simpatijo odgnalo. Vezani si vzemite čas za ljubljeno osebo.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4


LEV
Splošno: 

Danes boste precej zaletavi, kar vas bo oviralo predvsem pri delu in denarju. Z nalogo, ki vam bo zaupana, naj bi se soočili mirno in zbrano, vi pa boste nenadzorovano rinili z glavo skozi zid, kar se bo poznalo tudi pri rezultatih. Skrbelo vas bo, kaj o vas menijo drugi in kaj o vas govorijo za hrbtom. Ne obremenjujte se in se raje posvetite svojim skrbem.

Ljubezen
Samski ste zadovoljni in ne pričakujete drastičnih sprememb na področju ljubezni. Ker pa ljubezen pride, ko se jo najmanj pričakuje, boste prav danes spoznali osebo, ki bo spremenila vaše življenje. Vezani ste navdušeni nad partnerjevimi idejami, ki vas spravljajo v smeh, obenem pa vam dajejo dober občutek za prihodnost vajine zveze.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5


DEVICA
Splošno: 

Končno ste zadovoljni na delovnem mestu. Položaj, ki ste ga pred kratkim prevzeli in se spočetka ni zdel obetaven, vam prinaša zadovoljstvo in veselje. V svojem delu neizmerno uživate, vendar pa se obveznosti, ki jih imate, odražajo na družinskem življenju, ki peša. Svojim bližnjim razložite situacijo. Razumeli vas bodo in konec koncev vam bodo tudi sledili.

Ljubezen
Vezani ste naveličani partnerjevih razvad in ste ves čas razdraženi. Namesto, da se konstantno prepirate s partnerjem in ga obtožujete, se raje z njim pogovorite o tej dotični težavi in zadevo bosta uredila. Je pa res, da vas čaka pomembna in težka izbira. Samski si želite novih avantur, a za to nič ne naredite. Posedanje doma vas ne bo nikamor pripeljalo.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 3


TEHTNICA
Splošno: 

Soočate se z nenehno utrujenostjo, kar pošteno otežuje vaše normalno delovanje. Potrebujete pošten počitek, pa vendar kar ne najdete časa za to. Energijo vzdržujte s pravilno prehrano in pitjem vode ali zelenega čaja, ki daje telesu ravnovesje. Kljub napornemu urniku si zvečer privoščite prijetno kopel in si oglejte film. Spočiti si mora tako telo kot tudi možgani.

Ljubezen
Samski si še vedno prizadevate za vrnitev svoje nekdanje ljubezni, ki je nikakor ne morete pozabiti. To vas žalosti in zato se izmikate druženju. Nikar se ne smilite sami sebi. Soočite se s svojimi čustvi in prebolite zadevo. Vezani ste v dvomih glede partnerjeve iskrenosti. Nikar. Spomnite se neprijetnega dogodka iz preteklosti, ko so se vaši dvomi izkazali za neutemeljene.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2


ŠKORPIJON
Splošno: 
Še vedno vas obremenjuje prijatelj, ki se s svojimi težavami noče soočiti. Potrudite se in ga za voljo njega samega postavite na realna tla. Ta oseba je zelo destruktivna in počne nesmiselna dejanja, ki škodujejo tako njej kot ljudem okrog nje. Njene težave, ki so pravzaprav konstrukt realnosti, vas psihično izčrpavajo, kar vam jemlje moči.

Ljubezen
Vezani pogrešate nekaj, kar je bilo prej običajen del vaše zveze. Razumevajoči ste, pa vendar vam soočanje s tem dejstvom predstavlja težavo. Pogovorite se s prijateljem, ki vam bo pomagal iz situacije. Samski ste zaskrbljeni zaradi prijatelja. Svojo zaskrbljenost izkazujete na zanimiv način in prijatelju posredujete zanimiva sporočila, ki jih ne zna interpretirati. Ne delajte zmešnjave.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4


STRELEC
Splošno:

Čas je, da se soočite z notranjimi strahovi in jih končno omejite. Sicer je to dolgoročen proces, pa vendar je odločitev, da se boste z zadevo soočili, bistvenega pomena in vam bo vzela le trenutek. Pri vsem skupaj vam bo pomagala oseba iz preteklosti, ki je pravzaprav ne opazite, vendar je ves čas v vaši bližini, zato odprite oči in se ozrite naokrog. 

Ljubezen
Samski želite ohraniti status quo, saj vam ritem in način življenja več kot ugajata. Kljub temu, da vam spremembe ne dišijo, se odzovite na kakšno od ponudb, saj potrebujete malo sprostitve. Vezani imate dovolj tega, da partnerja ne vidite več. Uskladita svoja urnika in poskrbita za to, da bosta imela več časa le zase.
    
Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5


KOZOROG
Splošno: 

Nujno potrebujete sprostitev od napornega dela. Ne zavedate se, da imate resne težave in da jih morate čim prej rešiti, kajti utegnete utrpeti dolgoročne posledice. Bodite pozorni na stvari, ki vas motijo na vsakdanji ravni. Uredite jih eno po eno in kar naenkrat boste navdušeno ugotovili, da imate več energije in volje.

Ljubezen
Samski ste naveličani čakanja in si na vse pretege želite osvojiti srce simpatije. Potrudite se in uspelo vam bo, le svoj obupan izraz in pristop opustite, saj to ni niti malo simpatično. Vezani pogrešate pogovore s partnerjem, ki sta jih imela nekoč, predvsem zaradi vajine trenutne medosebne oddaljenosti. Ne skrbite, partnerju pripravite prijetno večerjo, ob kateri bosta pokramljala.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 2


VODNAR
Splošno: 

Počutite se obupno, saj niste zadovoljni na delovnem mestu. Služba vas ne izpopolnjuje, prav tako pa se vsakodnevno soočate s težavnimi sodelavci in strankami. Glede na pretekle izkušnje veste, da se temu niti ne morete zoperstaviti. Situacijo res dobro analizirajte, pogovorite se z bližnjimi in skupaj sprejmite odločitev. Odločili se boste pravilno.

Ljubezen
Samski pogrešate svojo nekdanjo ljubezen. Kakorkoli se trudite, vam ne uspe spoznati niti približek tiste osebe, ki ste ji nekoč dali srce. Resda je boleče, pa vendar se potrudite in prebrodite to krizo. Vezani uživate sadove ljubezni, toda vseeno imate globoko v sebi čuden občutek.

Ljubezen: 4
Služba: 1
Zdravje: 3


RIBI
Splošno: 

Razpoloženje menjate tako pogosto, da se ljudje sprašujejo, kaj je vzrok in kako dolgo bo to še trajalo. S tem dajete mešane signale, vsak si mili svoje, na koncu pa boste morali urediti precejšno zmedo. Na srečo vam bodo šle vsaj poslovne in denarne stvari bolje od rok. Tam boste imeli stvari pod nadzorom, točno boste vedeli, kaj želite.

Ljubezen
Vezane bo vsaka malenkost zmotila veliko bolj kot ponavadi. Imeli boste občutek, da je v vaši zvezi vse narobe, čeprav je to daleč od resnice. Tudi samski si boste očitali, da ste zadnje čase naredili nekaj usodnih ljubezenskih napak. Tudi tukaj bo šlo bolj za pretirane občutke kot pa za resničen preplah.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 3


 

 
Komentarjev 1
  • Isabel_Moore 11:57 08.junij 2021.

    S prenosnim računalnikom zaslužim veliko denarja (168 do 250 USD / uro). Prvi mesec sem prejel ček za 24568 ameriških dolarjev. To spletno delo je preprosto in razumljivo, Pojdite na spodnje spletno mesto in začnite ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦