Magazin > Horoskop in Numerologija
9070 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 9. aprila 2024

astrologija, napoved Profimedia
Pripravite se, saj s konjunkcijo med Luno in Merkurjem prihaja zelo ekspanzivna in vizionarska energija.

Če ste običajno pragmatični ali cinični, boste morda ugotovili, želite biti bolj iskreni ter optimistični. Um, ki bo zelo prodoren, bo razmišljal o vseh možnostih, namesto da bi se osredotočal samo na morebitne ovire. Podarjena vam bo zmožnost globokih psihičnih preobratov, ki preprečuje, da bi se negativne zadeve kopičile v notranjosti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Na področju čustev dopoldne, ko se bo luna še nahajala v znamenju ovna pričakujte strastno ljubezen, burne odnose in srečanja, ki prebujajo globino. V sebi lahko odkrijete nekaj skritih talentov.

BIK 
Neiskrene osebe in tiste, ki jih v življenju ne potrebujete, se bodo umaknile tako hitro, kot so se v preteklosti pojavile. Vendar bodite previdni, saj lahko prenagljena poteza povzroči zapletene situacije.

DVOJČKA 
Luna v ovnu bo dopoldne na vaši strani in zato se boste nekoliko lažje odločili glede ljubezenskega vprašanja. Morda boste pripravljeni nekomu, ki vas čaka, ponuditi še eno priložnost. 

RAK 
Glede odnosov kljub prehodu lune iz ovna v bika nikar ne komplicirajte. Radi bi se zaščitili, zato ne razlagajte vsega, kar vam pride na pamet. Vsekakor vam bo uspelo, kar ste si zastavili.

LEV 
Počakati morate na pomemben odgovor, ki po vsej verjetnosti ne bo takšen, kot ste pričakovali. Situacij, ki so povezane z denarjem, nikar ne ocenjujte na podlagi prvega občutka.
 
DEVICA 
Slišali boste nekaj, kar vas bo notranje obremenilo. Skušajte se brzdati, da ne boste razkrili kočljivih informacij. Ljubezenska vibracija ne bo najbolj spodbudna, saj ne zaupate dovolj.

TEHTNICA 
Naj vam ne bo tako zelo pomembno, kaj si nekdo misli o vaših načrtih, ki ste jih stkali pred kratkim. Pomembno je, da se lahko zanesete na svoje sposobnosti ter da imate dober načrt. 

ŠKORPIJON 
Globoka zamisel vas bo vznemirjala, saj se bo ves čas prepletala v mislih, tudi takrat, ko bo na sporedu nekaj pomembnega. Vse se bo reševalo hitro, zato ste lahko optimistični.

STRELEC 
Odločite se glede pomembnega vprašanja, saj se vam sodelavci, ki so odvisni od vaše odločitve, ne morejo večno prilagajati. Uspeli boste, posebno takrat, ko boste sproščeni.

KOZOROG 
Poskrbeli boste za svojo nežno plat in se prepustili dogajanju na umirjen način. Poskusite ugotoviti, zakaj vam je nekaj, kar vam ni najbolj pisano na kožo še vedno všeč. 

VODNAR
Pustite se presenetiti, saj prihaja dogodek, po katerem se boste počutili povsem drugače. Nekdo vam je izredno naklonjen, kar boste ob prijetnem srečanju tudi začutili.

RIBI 
Kljub temu da boste želeli biti odgovorni, se tudi vam lahko zgodi, da kakšno zadevo pozabite. Na čustvenem področju si lahko obetate preskok v bolj razbremenjeno dogajanje.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.