Magazin > Horoskop in Numerologija
10857 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 9. maja 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Česarkoli se boste lotili, vas lahko zaradi konjunkcije med Soncem in Uranom spremlja občutek praznine in rahlega nezadovoljstva.

Česarkoli se boste lotili, vas lahko zaradi konjunkcije med Soncem in Uranom spremlja občutek praznine in rahlega nezadovoljstva. Zastavljeni cilji in stabilno delovanje se umikajo v ozadje. Nakopičeni dvomi bi se morali sprostiti, zato nikar brezglavo ne vztrajate tam, kjer se zadeve ves čas komplicirajo. Močno zmotila vas bo počasnost drugih. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
V odnosih boste zaradi lune v znamenju kozoroga bolj zadržani in ponižni, prav tako bo kjerkoli se boste znašli čutiti napetosti. Odstranite energijo strahu iz sebe in se usmerite v prihodnost.

BIK
Prihaja pravi čas, da naredite korak naprej, še posebej v ljubezenskih odnosih. Vse skupaj vam bo prineslo dolgoročno korist in osebno zadovoljstvo, zato se nikar preveč ne obotavljajte.

DVOJČKA
Ker boste imeli občutek, da se nekdo z vami ne želi soočiti, boste brskali in raziskovali sami. Priznati si morate, da nečesa še niste izpustili, kar vas globoko v notranjosti obremenjuje.

RAK
Odločitev, ki jo boste sprejeli, bo kljub luni v znamenju kozoroga, ki vas spodbuja k premišljenosti tvegane narave.  Ne ustavljajte se pri zadevah, ki se na prvi pogled zdijo zelo mamljive. 

LEV
Pogled boste na področju kariere usmerili naprej, a kljub temu vse ne bo potekalo tako, kot ste si začrtali. Na področju čustev pričakujte zvečer intenzivne trenutke z ljubljeno osebo.

DEVICA
Na ljubezenskem področju vas bo vodil ego, zato se ne vdajajte negativnim čustvom, ki lahko prikličejo slabo počutje. Usmerite se v svojo notranjost ter poiščite razloge za srečo.

TEHTNICA
Obremenilo vas bo nekaj opravkov, povezanih s finančnim področjem, vendar kljub temu vztrajate do konca, kar z energijo lune v znamenju kozoroga tokrat niti ne bo tako zelo težavno. 

ŠKORPIJON
Poslovno in finančno področje vam zaradi odlične motivacije, ki jo bo prebujala luna v kozorogu ne bo povzročalo težav, vendar ostane še nekaj podrobnosti, ki jih lahko opravite hitro. 

STRELEC
Ne boste sposobni prehitro popustiti, saj bo šlo za pomembnejši dogovor ali zadevo, od katere ste žal finančno odvisni. Pretehtajte vse razloge za in proti, preden karkoli podpišete.

KOZOROG
Dan, ki ga bo polepšala luna v vašem znamenju, boste začeli polni dobrih zamisli, posebno na čustvenem področju. V odnosu z osebo, ki vam veliko pomeni, se boste končno prepustili. 

VODNAR
Na vsak način boste poskušali obrniti pozornost sodelavcev v smer, ki vam najbolj odgovarja. Spremenite način delovanja in posvetite več pozornosti zdravemu načinu življenja.

RIBI
Obtožili vas bodo, da vsiljujete svoje načrte drugim, vendar se s tem ne boste obremenjevali. Veliko bo vsakodnevnih opravil in skrbi, vendar jih boste opravili mirno, z veliko motivacije.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.