Magazin > Horoskop in Numerologija
10046 ogledov

Erotični horoskop za teden od 1.1. do 7.1.2018

seks, spolnost
Vroče, vroče, vroče! Novo leto, nove iskrice!

OVEN

V prihajajočih dneh boste polni ljubezni, ki jo boste želeli deliti s svojim partnerjem. Ženske predstavnice boste zapeljevale svojega dragega s seksi oblačili, moški predstavniki pa boste presenečali z mamljivimi predlogi. Samski boste na sebi čutili vroče poglede. Uživali boste v svojem telesu. Zapeljivi gibi in erotičnost bodo del vsakdana.

Ljubezen: 5
Seks: 6

BIK
Kljub temu, da bo vaš libido zelo močan, ne boste mogli ugoditi vsem svojim potrebam. Tisti, ki ste samski, boste čutili, da ne najdete partnerja, ki bi bil zares primeren za vas. Vezani boste občudovali lepoto svojega partnerja. Hvaležni boste, da imate ob sebi tako dobro osebo. Vsekakor vas bo delo izmučilo, zato lahko pričakujete seksualno obetajoč konec tedna.

Ljubezen: 4
Seks: 2

DVOJČKA
V tem tednu se boste izognili čustveni krizi. Čutili boste, da imate ob sebi človeka, na katerega se lahko zanesete v dobrem in slabem. Izkazali mu boste to hvaležnost, zato bo med vama veliko ljubezni. Seksualno življenje bo umirjeno, toda vsekakor bo del vsakdana. Vezani, v vaše razmerje bo vstopilo ogromno razneženosti in čustev. Bravo!

Ljubezen: 5
Seks: 3

RAK
Zdelo se vam bo, da ste pripravljeni na nove dogodivščine, toda v vsakem primeru bodo vaše misli daleč proč. Tisti, ki ste samski, se boste skorajda zapletli v avanturo, a se boste tik pred zdajci spet ustrašili. Prisluhnite svojemu srcu in vodilo vas bo. Tudi vezani se boste v tem tednu soočali z mnogimi težavami. Tako čustveno kot seksualno pričakujte ohladitev. 

Ljubezen: 2
Seks: 3

LEV
Ko se boste v tem tednu pogledali v ogledalo, vam bo podoba povsem všeč. Samozavesten nastop v družbi vam bodo zavidali mnogi. Tisti, ki niste v ustaljenem odnosu, se boste lahko prav v tem tednu zapletli v romantično avanturo. Tisti, ki že imate ustaljen odnos, boste sicer predani partnerju, v postelji pa bo zavladalo rahlo zatišje. 

Ljubezen: 4
Seks: 2

DEVICA
V tem tednu boste vezani čutili, da ste odtujeni od ljubljene osebe. Med vama bo vladala praznina, saj ne bosta na isti valovni dolžini. Preobremenjenost zaradi dela lahko povzroči nižji libido. Partner vas ne bo razumel, zato se skušajte izogniti prepirom. Proti koncu tedna vam bodo zvezde zagotovo bolj naklonjene. Čutili boste, kako v vajin odnos ponovno stopa ljubezen. Samski še ne pričakujte sprememb na bolje.

Ljubezen: 2
Seks: 1

TEHTNICA
V tem tednu boste želeli očarati svojega partnerja na vse možne načine. Želeli boste zablesteti v njegovih očeh. Iskrice in pogledi med vama bodo govorili namesto vas. Čutili boste, da med vama vlada močna spolna privlačnost, ki je ne boste mogli skriti. Zagotovo boste v naslednjih dneh postavljali fizični užitek pred čustveno zadovoljstvo. Samski, bili boste samozavestni, zato boste tudi napredovali hitreje. Bravo! 

Ljubezen: 3
Seks: 5

ŠKORPIJON
Samski boste s svojimi gibi in telesno govorico v naslednjih dneh razvnemali nasprotni spol. Vaša spolna sla bo potešena, zato brez skrbi. Dokazali boste, kako dobri ljubimci ste lahko v resnici. Vezani boste svojega partnerja zapeljali na zelo preudaren način. Pred vama je mnogo strastnih in vročih noči, v katerih se ne bosta zadrževala. Čutili boste, kako je vaša ljubezen močnejša iz dneva v dan.

Ljubezen: 5
Seks: 6

STRELEC
V tem tednu boste na samem vrhu s spolnim zagonom. Zdelo se vam bo, da morate nadoknaditi vse zamujeno, zato svojega partnerja ne boste pustili pri miru. Vdirali boste celo v njegov zasebni prostor, zaradi česar se bodo lahko pojavila manjša nesoglasja. Ne bodite tako trmasti in posesivni. Skušajte ohraniti pravo ravnovesje med razumom in ljubeznijo. Samski, spolna potešitev je zagotovljena. 

Ljubezen: 4
Seks: 4

KOZOROG
V začetku tega tedna se vam bo zdelo, da imate oblačila zgolj za okras. Vaš partner vas bo slačil tako z očmi kot z rokami. Morda bi bilo najbolje, da bi ostali kar v postelji. Čustvena vez med vama bo močna in skorajda nerazdružljiva. Konec tedna vama bo pisan na kožo. Predajala se bosta skupnim užitkom, pri čemer bosta spoznavala svoji telesi in nove seksualne tehnike.

Ljubezen: 5
Seks: 5

VODNAR
Med vama s partnerjem bo ogromno strastnih in zapeljivih trenutkov. Zdelo se bo, da se v tem tednu še bolj trudite za svojega partnerja. Med rjuhami boste izražali svoje želje in zahteve. Samski, tudi vam ljubkovanje ne bo tuje. Zdelo se vam bo, da lahko ponudite in izrazite mnogo ljubezni. V strastnih trenutkih boste izrekli besede, za katere ste mislili, da jih niste sposobni izgovoriti. Le pogumno! 

Ljubezen: 4
Seks: 5

RIBI
V naslednjih dneh boste zaupali svojemu notranjemu glasu. Prisluhnili boste telesu, zato si lahko tudi samski obetate ogromno. Spolno življenje bo zelo pestro, kar vam bo pričaralo nasmeh na obraz. V tem tednu boste lahko mnogi izpolnili fantazijo, o kateri sanjate že zelo dolgo. Zadovoljni in zadovoljeni boste. Ljubezen in čustva boste tokrat porinili na stranski tir. 

Ljubezen: 2
Seks: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.