Magazin > Horoskop in Numerologija
971 ogledov

Erotični horoskop za teden od 10.7. do 16.7.

seks, ljubezen Profimedias
Tako strastno bo med rjuhami ta teden.

OVEN

V tem tednu boste doživeli olajšanje, saj se bo odnos med vama s partnerjem izboljšal. Zato boste vaši boljši polovici med rjuhami posvetili več pozornosti in pričakujete lahko, da se vam bo partner oddolžil v enaki meri. Pazite le, da ne boste preveč zagnani, ko vam bo enkrat steklo kot po maslu. Vse ima svoje meje, zato se vi zavedajte vajinih. 

Ljubezen: 4
Seks: 4

Kakšen je oven v postelji?
Ovni morajo biti prvi ne glede na to, kaj počnejo, in tako je tudi v ljubezni. Hitro se vnamejo in pokažejo svoja čustva, dvorijo ognjevito in so lahko zelo trmasti, ko si nekoga zaželijo. V partnerski odnos se vedno vržejo na glavo, prepričani, da bo trajal za vedno, vendar se pozneje izkaže, da se lahko ravno tako hitro ohladijo. Od svojih izbrancev namreč pričakujejo, da bodo ostali večni izziv, kar pomeni, da se nikoli ne smejo zdolgočasiti, sicer jih bo slej ko prej odneslo v drug objem. Zelo veliko jim pomeni dinamično spolno življenje, navdušeni so nad hitrim in strastnim seksom, počasno in predano ljubljenje jih utruja. Čeprav so zelo eksplozivni ljubimci, jih morbidnost v spolnosti ne privlači.

BIK

Tisti odnosi, ki bodo bolj čustveni, bodo ta teden boljši. S partnerjem se bosta morala veliko pogovarjati, da se bosta ujela v postelji, saj se bodo vajine želje v tem tednu spreminjale iz dneva v dan. Malce popestrita dogajanje s kakšnim položajem, ki ga drugače ne uporabljata prav pogosto. Znalo bi biti zanimivo. 

Ljubezen: 4
Seks: 3

Kakšen je bik v postelji?
Bik svojega srca ne podari tako zlahka, čeprav le redko samotari. Ljubezen je začimba njegovega življenja, za katero se je pripravljen podati tudi na konec sveta, če bi bilo treba. Ko se enkrat zaljubi, je slep za vse drugo. Počasi, a z izjemno vztrajnostjo dvori in pri tem ne izbira sredstev. Ljubezenska pisma, romantične večerje ob svečah in izbrani kraji za zaljubljene so le nekatere od osvajalskih potez, ki jih rad uporablja. Z njim se ni priporočljivo spuščati v avanturo, če ne mislite resno, saj je zelo posesiven. Kar ima bik enkrat za svoje, je njegovo za vedno. Je izjemen ljubimec, ki si vedno vzame čas za partnerja in poskrbi za njegovo zadovoljstvo.

DVOJČKA

Ta teden bo za vas bolj umirjen. Partnerju boste hvaležni, ker se vam bo posvečal, vendar pa ne boste čutili tako velike potrebe po fizični bližini. Malce boste raztreseni, zato boste vaše in partnerjeve potrebe postavili v ozadje. Vseeno pa si vzemite čas zase. Ko se boste spravili v akcijo, boste zagotovo pozabili na skrbi. 

Ljubezen: 5
Seks: 2

Kakšni so dvojčki v postelji?
Dvojčki so eni od največjih spogledljivcev zodiaka, ki se težko zavežejo k čemurkoli. Sicer imajo družbo zelo radi in so vedno pripravljeni na kratko avanturo, vendar preveč ljubijo svojo svobodo, da bi se ji kar tako odpovedali. Njihov partner jih mora znati zadovoljevati tako umsko kot telesno, saj njihov nemirni duh nikoli ne počiva. Dolgčasa ne prenesejo in če jih zares hočete obdržati, si to dobro zapomnite. Cenijo individualnost in radovednost, ne marajo pa ljubosumja in občutka, da jim kdo vzbuja slabo vest. V odnos vedno vnašajo svežino in nove ideje ter so zmeraj pripravljeni na pogovor. V spolnosti so igrivi, voljni in brezskrbni, pogosto dovzetni za ‘menage a trois’, zvestoba je zanje stvar dogovora.

RAK

V tem tednu boste nagnjeni k avanturam, zato boste na vsakem koraku iskali nekaj novega in vznemirljivega. Poskusite v to vključiti tudi vašega partnerja, drugače bi to znalo zanetiti prepir med vama. Če pa se bosta skupaj lotila novih podvigov, bo to prineslo novo in zelo močno strast med vaju. Zelo zanimiv teden je pred vami, izkoristite ga!

Ljubezen: 3
Seks: 5

Kakšen je rak v postelji?
Ne ve se, ali rak več časa porabi za iskanje svoje sorodne duše ali za njeno osvajanje. Raki so zelo previdni in zadržani, ko nanese na njihova čustva, ljubosumno jih obdržijo samo zase, saj si nikakor ne želijo biti prizadeti. Svojo nežno notranjost pogosto skrivajo za sarkazmom, s katerim hitro preženejo vse, ki ne mislijo resno. Ko ljubijo, ljubijo globoko, zvesto in privrženo, na svojega izbranca so pripravljeni počakati celo večnost. Dom in družino si ustvarijo z nekom, ki mu popolnoma zaupajo, njihov partner je njihova opora in vir moči, sami pa vračajo z ljubeznijo in skrbnostjo. S stalnim partnerjem so v spolnosti sproščeni in zelo strastni, radi se ljubijo in to počnejo počasi ter z užitkom.

LEV

V tem tednu boste želeli uživati v dobrih stvareh, to pomeni tudi v dobrem seksu. Za to pa boste morali vaši boljši polovici dati jasno vedeti, kaj si želite med rjuhami, da vas bo lahko zadovoljila. V kolikor boste želeli imeti kar največ od vajinih igric, boste morali kar sami prevzeti pobudo in zavzeti dominanten položaj. Vaš partner bo presenečen, toda pozitivno. 

Ljubezen: 5
Seks: 6

Kakšen je lev v postelji?
Lev opreza za ljubeznijo in pozornostjo kot sončnice za soncem. Je vnetljive narave in ne izgublja časa, ko se zaljubi. Osvaja v kraljevskem slogu in s toplino, zaradi katere se včasih zdi, da mu ves svet leži pred nogami. Je izjemno karizmatična osebnost, ki ne trpi ugovarjanja, posebno pa ne zavrnitve. Takrat je prizadet njegov ponos in njegova užaljenost lahko traja večno. Srečo v ljubezni išče z ljudmi, ki se mu znajo posvečati, ki zmorejo nahraniti njegov ego in ga razvajati, kot se za kralja živali spodobi. Seksualno je daleč od zavrtosti in zna partnerja velikokrat presenetiti z vulkansko strastjo, ki zlepa ne ugasne. Kljub resni zvezi ostane spogledljiv, česar pa pri partnerju ne prenese.

DEVICA

V prihodnjih dneh se boste precej posvečali sami sebi. Pomemben vam bo le lastni užitek, zato se bosta s partnerjem težko ujela med rjuhami. Ne bi bilo slabo, če bi poskrbeli za užitek obeh, saj je tudi vaša boljša polovica zelo pomembna. Ko boste spregledali, da ni vse v vašem užitku, se bosta ponovno ujela več kot odlično. 

Ljubezen: 3
Seks: 2

Kakšna je devica v postelji?
Tako kot vse drugo morajo device analizirati tudi svoja čustva. Obstaja nevarnost, da zaradi tega zamudijo marsikaj lepega, zato naj se občasno poskušajo pomiriti z dejstvom, da ljubezen ponuja več vprašanj kot odgovorov. Zaljubljene device so nekaj najbolj prikupnega na tem svetu, saj jih je tako lepo gledati, kako njihov razumni svet popušča pod vtisom čustev. Takrat počnejo več neumnosti kot otroci in so v svoji zmedenosti tako neustavljivo privlačne, da se jim le redkokdo uspe upreti. V odnosu stavijo na iskrenost, same nikoli ne bodo storile ničesar, česar ne bi rade tudi same doživele. Seksualno so presenetljivo odprte in dovzetne za skoraj vse, o čemer se dva lahko strinjata. Skupno prihodnost si ustvarijo z nekom, ki bo delil njihove poglede na svet in se materialno dobro razvijal.

TEHTNICA

V tem tednu se boste izkazali kot seksualni mojstri. Vaši boljši polovici ne bo jasno, od kod vam ti novi prijemi in nove ideje. Svoje skrivnosti obdržite zase, poskrbite le, da bosta oba uživala. Za vajine aktivnosti si vzemite čas, boste videli, da boste še kako potrebovali udoben prostor in veliko časa, saj vaše ideje tokrat ne bodo poznale meja. 

Ljubezen: 4
Seks: 6

Kakšna je tehtnica v postelji?
Nobeno od znamenj si tako zelo ne želi partnerstva kot tehtnica. Zanjo je sreča v dvoje razlog, zakaj so ljudje na svetu. V iskanju harmoničnega odnosa pogosto postane žrtev vztrajanja pri idealu, ki ne obstaja, zato lahko tudi pogosto menja partnerje in je razočarana. Skoraj nikoli ni samska, navadno je rajši v slabem odnosu, kot da hodi naokoli brez svoje polovice. Zelo hitro se zaljubi in svoje ljubezni ne skriva, nemalokrat se celo hitro poroči, čeprav se vse zgodbe ne končajo srečno. A tehtnica ne obupa. Trdno verjame, da jo prava ljubezen čaka že za naslednjim vogalom, in navadno se ne moti. Seksualno ni niti najmanj zadržana, morda hoče včasih le dajati tak vtis. Hitro občuti intimnost, v kateri se lahko sprosti in pokaže svoje čare.

ŠKORPIJON

Sramežljivost boste v tem tednu potisnili na stran in popolnoma se boste odprli boljši polovici. Nenehno boste pripravljeni na akcijo, zato to tudi jasno pokažite. Na dan bo prišla vaša divja narava, še bolj boste uživali v erotičnih igricah. Kar ste zamudili v prejšnjem tednu, boste v tem tednu zagotovo nadoknadili.

Ljubezen: 5
Seks: 5

Kakšen je škorpijon v postelji?
Škorpijon je vrelec seksualne energije, zato si išče partnerja, ki ga bo znal tako globoko zadovoljiti, kot zna on njega. Njegova privlačnost je legendarna in magnetna; ko si izberejo svojo žrtev, je ta navadno popolnoma nemočna pred njegovim zapeljevanjem. Je izjemno vztrajen, srhljivo prodoren in silovito strasten, njegova posesivnost ne pozna meja. Z njim se ni dobro igračkati, ker piči nazaj točno tja, kjer najbolj boli. Kdor ga izda, si le počasi lahko zaceli rano, ki mu jo zada. Težko je verjeti, da to počne zato, ker je sam tako zelo občutljiv in ranljiv, vendar je to res. Ne pozna in ne mara polovičarstva, preda se v celoti in je partner, ki veliko zahteva in veliko daje. Spolno je zelo privlačen, pripravljen na vse, ne boji se perverznih igric in nima zadržkov, ko ga nekaj vznemirja.

STRELEC

Pred vami je naporen teden, ki bo odvrnil vaše misli od vsega drugega. Ne glede na to, kako radi imate partnerja, bo v tem tednu žal pristal na drugem mestu. Če bo vaš partner vztrajen, vas bo lahko spravil v boljšo voljo in med rjuhe, vendar pa ne boste uživali tako kot običajno. Zato bi bilo še najbolje, da bi najprej rešili druge težave, preden se boste spustili v seks. 

Ljubezen: 4
Seks: 1

Kakšen je strelec v postelji?
Njegovo pozornost pritegne nekdo, ki se zdi vsaj toliko nedosegljiv, kot je strelec sam. Svojo ljubezensko puščico bo izstrelil, ko bo začutil, da ga človek poleg njega ne bo omejeval ali mu kratil svobode. Nujno potrebuje občutek, da lahko počne, kar se mu vzljubi, zato redko pokloni svoje srce in se raje zadovolji s kratkimi avanturami. Mimogrede se strastno zaljubi in zagori v ljubezni, kar pa še ne pomeni, da je to zanj resno. Resnicoljuben kot je, pošteno prizna, da se ne gre več, in jo mahne dalje. Ko enkrat podleže čarom ljubezni sam, se izkaže za neverjetno zvestega in iskrenega partnerja, ki vedno pove, kar misli in čuti. Seksualno so zelo radoživi, seks naravnost obožujejo in se brez zadržkov spuščajo v erotične igrice vseh vrst. Zelo priporočljivo je, da imata s partnerjem usklajene spolne fantazije.

KOZOROG

V tem tednu boste veliko govorili o seksu in kaj vse bi radi počeli, vendar pa se ne boste ravno spravili k akciji. Vsem boste dali vedeti, kako obožujete igrice med rjuhami, a vendar ne boste ravno pri volji za kakšne podvige. Vaš libido bo lahko dvignil vaš partner, če vas bo le ujel v pravem trenutku. Malo manj govorjenja in več akcije!

Ljubezen: 3
Seks: 2

Kakšen je kozorog v postelji?
Razen redkih izjem kozorog nima časa, da bi ga kar tako izgubljal z ljubeznijo. Točno ve, kaj hoče in kako bo to dobil, in prav nič ga ne bo odvrnilo od tega. Ljubezensko življenje načrtuje ravno tako resno in zavzeto kot poslovnega, ničesar ne želi prepuščati naključjem. Čeprav je pri osvajanju sprva nekoliko zadržan, se z vztrajnostjo izkaže kot pozoren partner, ustrežljiv in zanesljiv v najbolj kritičnih trenutkih. Ko se sprosti, partnerju popolnoma zaupa, in takrat pokaže tudi bolj veselo plat svojega značaja. Morda ga bo treba kdaj opomniti, naj to stori večkrat, ampak ko si vzame čas, bodite pripravljeni le na najboljše. Tudi spolno je najprej sramežljiv, sčasoma pa se izkaže za predrznega in domiselnega ljubimca, ki zna zadovoljiti sebe in partnerja. Nezvestobe ni v njegovem slovarju, vedno poskrbi, da ima doma tisto, kar ga najbolj osrečuje.

VODNAR

Če ste bili v prejšnjem tednu zelo aktivni, bo v tem tednu malo drugače. Preveč boste občutljivi in čustveni, da bi se lahko spravili k seksu kar tako. Partner bo moral z vami ravnati kot v rokavicah. Šele ko bo ustregel vsem vašim željam, se boste pripravljeni podati z njim v posteljo. Malo manj komplicirajte in se raje bolj sprostite. 

Ljubezen: 4
Seks: 2

Kakšen je vodnar v postelji?
Vodnar se ne pusti ujeti kar tako. Še zdaleč ni imun na ljubezen, ampak mora vedno storiti še toliko stvari, da mu kar naprej zmanjkuje časa, da bi se ji posvetil. Njegov partner bo moral imeti ogromno potrpežljivosti in razumevanja za njegovo nenavadno naravo, saj se vodnar pri vseh stvareh izogiba pravilom. To ne pomeni, da svojega odnosa ne jemlje resno, vsekakor pa zelo posebno. Izjemno pomemben zanj je občutek solidarnosti in prijateljstva, partner ga mora sprejemati kot enakovrednega na vseh področjih. Nikoli si ne pusti do konca pripadati, zato lahko včasih izpade hladen. Morda je v tolažbo dejstvo, da je vodnar seksualno zelo odprt in se ne brani pogumnih erotičnih eksperimentiranj.

RIBI

V prvi polovici tega tedna boste precej pod stresom, zato vam ne bo ravno do igric med rjuhami. Ko boste uredili zadeve na drugih področjih, pa boste želeli partnerju pokazati, da ste še vedno precej navihani in razigrani. Kar bosta zamudila v prvi polovici tedna, bosta zagotovo nadoknadila v naslednjih dneh. Poskusite se malce bolj sprostiti. 

Ljubezen: 2
Seks: 3

Kakšni sta ribi v postelji?
Rib je ena sama ljubezen, ne samo do partnerja, ampak do vsega, kar se jim zdi, da potrebuje ljubezen. Na njihovo brezmejno razdajanje se bo moral partner kar lepo navaditi in si izboriti svoj delež. Že tako zasanjane ribe popolnoma izgubijo tla pod nogami, ko se zaljubijo. To se jim dogaja pogosto in globoko, hrepenijo po idealni ljubezni, in si, tudi če ni čisto takšna, domišljajo, da jo imajo. Zato ob sebi potrebujejo močno in prizemljeno osebnost, ki pa bo vendar z njimi znala ravnati kot v rokavicah. Na partnerjevo razumevanje se bodo odzvale s sproščenostjo in požrtvovalnostjo, ki ju bodo izkazovale z oceani čustev. Spolno so predani in živahni ljubimci, vedno pripravljeni na odkrivanje novih užitkov. Najraje se ljubijo počasi, ker se lahko dolgo posvečajo vsem podrobnostim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.