Magazin > Horoskop in Numerologija
1923 ogledov

Erotični tedenski horoskop za teden med 9. 10. in 15. 10.

partnerja, ljubezen, par Shutterstock
Računajte na prijetna presenečenja.

OVEN

Ta teden bo za vas zelo lep. Od partnerja boste dobili vse, kar boste želeli, zato boste zadovoljni in zadovoljeni. Svojemu partnerju se boste želeli oddolžiti, zato boste razmišljali, kaj bi prijalo njemu. Da bosta še bolj uživala, lahko skupaj počneta kaj, kar si že dolgo želi, pa naj bo to nov položaj v postelji ali pa kaj drugega. Pred vami je pester teden. 

Ljubezen: 5
Seks: 6

BIK

Najboljši dan v tem tednu bo sreda, tako za čustvene kot tudi za posteljne podvige. Na ta dan boste lahko uresničili vaše najbolj nore želje. Ostale dni boste sicer bolj umirjeni, vendar, ko bosta s partnerjem skupaj v postelji, bo vaša divja narava ponovno prišla na dan. Teden le izkoristite in ga kar v največji meri preživite z boljšo polovico.

Ljubezen: 4
Seks: 5

DVOJČKA

V tem tednu boste dali prednost čustvom in pogovorom s partnerjem. Morate pa vedeti, da ima vaša boljša polovica določene potrebe, zato ji le ugodite. Če se boste vi malo prilagodili, lahko računate na to, da vam bo partner to povrnil v dvojni meri. Sami veste, da vas nič ne sprosti bolje, kakor nekaj uric posteljnih aktivnosti z osebo, ki jo imate najraje. 

Ljubezen: 4
Seks: 3

RAK

V tem tednu boste veliko govorili o vsem, kar bi radi počeli s partnerjem, vendar pa pazite, da vam ne bo zmanjkalo časa, ko boste vse tako načrtovali. Bolje bi bilo, da bi se preprosto prepustili toku in vaši boljši polovici. Ko se boste enkrat znašli med rjuhami, vas partner ne bo znal več ustaviti, saj boste dali vse od sebe.

Ljubezen: 3
Seks: 5

LEV

Nikar ne čakajte več, partnerju čim prej povejte, kaj si želite. Če se vam po glavi pletejo kakšne nore misli, lahko napišete poredno sporočilo, zaradi katerega bosta oba vznemirjena in v pričakovanju. V tem tednu pokažite svojo nagajivo naravo. Navdušili boste tako boljšo polovico kakor tudi sebe, ko boste poskrbeli za užitek obeh. 

Ljubezen: 3
Seks: 6

DEVICA

Veliko boste razmišljali o seksu, ne boste pa našli načina, da bi se spravili k akciji. Prepustite vajeti partnerju in se ne upirajte. Čeprav morda mislite, da ste vi tisti bolj divji v vajinem odnosu, vam bo ta teden partner dokazal ravno nasprotno. Ugotovili boste, da je se je prej le prilagajal vam. Le zaupajte mu, saj vam želi le najboljše. 

Ljubezen: 5
Seks: 3

TEHTNICA

Že po naravi ste precej divji in strastni. V tem tednu bo ta vaša narava prišla na dan. Kar razganjalo vas bo od hormonov. Najti boste morali način, da boste odvečno energijo sprostili tudi izven postelje. Res je, da bo vaš partner za akcijo, vendar morate vedeti, da vam ne bo na razpolago prav vsako minuto. Pošljite partnerju kakšno poredno sporočilo.

Ljubezen: 4
Seks: 6

ŠKORPIJON

Pred vami je bolj umirjen teden. Več časa boste želeli preživeti s partnerjem kje drugje in ne v postelji. To bo čisto dobro, vendar pa morate imeti v mislih, da ima tudi vaša boljša polovica določene potrebe. Vaš moto v tem tednu bo: tiha voda bregove dere. Ko se boste enkrat spravili v akcijo, boste dali vse od sebe. In partner bo navdušen. 

Ljubezen: 5
Seks: 4

STRELEC

V tem tednu boste prejeli vse preveč informacij in to vas bo tako spravilo iz tira, da seks zagotovo ne bo na prvem mestu. Zavedati se morate, da je seks odličen protistresni dejavnik, zato vam bo še kako dobro delo, če se boste prepustili partnerjevim spretnim rokam. Pustite mu, da poskrbi za vas, tako kot zna to samo on. Ne bo vam žal. 

Ljubezen: 4
Seks: 3

KOZOROG

Ta teden za vas ne bo najbolj romantičen, vendar pa to še ne pomeni, da tega ne boste mogli kako popraviti. Nekje v sredini tedna boste bolj pri volji za posteljne dogodivščine, tako da se le prepustite partnerjevim spretnim rokam. Videli boste, da vam bo to še kako dobro delo. In preostanek tedna vam bo minil kot bi mignil, ob spominu na te trenutke.

Ljubezen: 4
Seks: 3

VODNAR

Sreda in četrtek bosta zelo naporna dneva, tako da ne boste imeli časa razmišljati o porednih igricah. Medtem pa bodo ostali dnevi zelo pestri in zanimivi. Po glavi se vam bodo podile različne misli in želje. V kolikor boste partnerju zaupali svoje potrebe, lahko pričakujete kar nekaj neprespanih noči – zaradi vsega dogajanja, seveda! 

Ljubezen: 4
Seks: 5

RIBI

V tem tednu bodo prevladovala čustva. V kolikor boste povezali seks z romantiko, pa boste zadeli v polno! Svoji boljši polovici samo razložite in zaupajte, kaj potrebujete. Računate lahko na to, da vas bo prijetno presenetila. Najbolj ugodna bo za vas sredina tedna, zato le razmislite, kaj vse bosta počela skupaj. Imate kar nekaj idej, kajne?

Ljubezen: 5
Seks: 4
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.