Magazin > Horoskop in Numerologija
763 ogledov

Erotični tedenski horoskop za teden od 31. 7. do 6.8.

seks Shutterstock
Tako pestro bo med rjuhami prvi teden v avgustu.

OVEN

Vezani boste želeli na hitro preiti na stvar, saj vam ne bo veliko do dolge predigre ali pretiranega fantaziranja. Si boste pa za razliko od tega privoščili maratonsko ljubljenje. Samski se boste bolj kot na sam spolni odnos osredotočali na globino čustev, zato nekih posebnih izkušenj ne boste doživeli.

Ljubezen: 5
Seks: 5

BIK

Vezani boste tokrat tvegali tudi v postelji. Želeli boste preizkusiti vse, kar se vam bo zdelo zanimivo in stimulativno. Predvsem slednje bo za vas pogoj. Samski boste začutili potrebo po nečem novem in vzburljivem. Razmišljali boste o tem, kako bi lahko popestrili dolgočasno seksualno življenje.

Ljubezen: 4
Seks: 5

DVOJČKA

Erotični temperament samskih bo v tem tednu močan in dolgotrajen. Kot ljubimci se boste izvrstno izkazali predvsem v drugi polovici tedna, a boste še prej morali najti tudi primernega partnerja. Vezani boste tokrat pripravljeni izpolniti tudi najzahtevnejše partnerjeve želje.

Ljubezen: 5
Seks: 6

RAK

Spolnost vam bo tokrat predstavljala užitek, za katerega se vam bo zdelo vredno potruditi in za katerega si boste vzeli dovolj časa. Tako samskim kot vezanim se bo v drugi polovici tedna ponudila priložnost za hiter seks, a ta ne bo izpolnil vseh pričakovanj. Vezani boste vajo hitro ponovili.

Ljubezen: 5
Seks: 4

LEV

Vezani boste po dolgem času doživeli seks, ki vas bo zadovoljil v prav vseh pogledih in ga še zlepa ne boste pozabili. Tudi vašemu partnerju bo všeč, da se bosta po dolgem času spet strastno ljubila. Prav tako imate samski pred seboj obetaven teden, še posebno če ne boste preveč izbirčni.

Ljubezen: 5
Seks: 6

DEVICA

Vezani boste obdarjeni z močnim poželenjem, nad čimer bo seveda še najbolj navdušen vaš partner. Znal vas bo obvladati, ponudil pa vam bo pisano paleto telesnih užitkov. Tudi samski imate pred seboj nekaj vročih trenutkov, a osebe, s katero bi se popolnoma ujeli, še ne boste našli.

Ljubezen: 4
Seks: 5

TEHTNICA

Samske bo erotika v tem tednu zaslepila. Pri izbiri partnerja ne boste komplicirali, prednost pa boste dajali kakovosti spolnega odnosa. Vezani boste tudi med ljubljenjem prevzeli dominanten položaj. O sramežljivosti ne bo govora, nakazujejo pa se vam dolge in vroče ure ter noči.

Ljubezen: 4
Seks: 6

ŠKORPIJON

Poželenje vezanih bo tokrat hitro prebujeno in pozitiven erotični naboj vas bo zelo hitro pripeljal do vrhunca. Kadar si boste zaželeli seksa, stopite v akcijo brez oklevanja! Samski predstavniki tega znamenja pa prevzemite pobudo in naredite vse, da boste v posteljo zvabili »izbranca«.  

Ljubezen: 5
Seks: 5

STRELEC

Samski boste imeli v tem tednu manj sreče kot običajno in tudi konec tedna vam ne bo najbolj naklonjen. Vezani pa boste svojo seksualnost izražali zelo preprosto in prvinsko. Ne boste potrebovali dolge predigre, da bi se ogreli in pustili pripeljati do vrhunskega užitka. 

Ljubezen: 4
Seks: 4

KOZOROG

Vaš spolni libido bo v tem tednu povsem zadovoljiv. Samskim bo uspelo najti enakovrednega partnerja za seks, zato boste lahko v postelji uživali brez sramu. Vezani pa boste čutili, da je v vas izbruhnil vulkan. Zelo boste temperamentni in za vas ne bo ovir, ki jih ne bi zmogli premagati.

Ljubezen: 4
Seks: 5

VODNAR

Samski boste na erotičnem področju zagotovo brez meja, zato boste doživeli vse mogoče. Tudi vezanih ne bo strah poskusiti nečesa novega. Eksperimentiranje s pripomočki bo za vas tako fizično kot miselno zadovoljivo, zato si s partnerjem lahko obetata zanimiv teden.

Ljubezen: 5
Seks: 6

RIBI

Vezani na erotičnem področju ne boste imeli pretirane domišljije, vaš seks pa bo precej dolgočasen in primaren. Veliko bolj romantični boste samski pripadniki tega znamenja. Proti koncu tedna se boste samski biki zapletli z neko osebo, ki bo izpolnila vsa vaša pričakovanja.

Ljubezen: 5
Seks: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.