Magazin > Horoskop in Numerologija
25 ogledov

Februar bo najbolj sladek mesec

Lili Sorum Žurnal24 main
Prebudil bo tisti posebni občutek domačnosti, vonj po sveže pečenih piškotih in kakavu, sladkobi medu … Naj bo vaš februar čaroben!

Mesec lepote življenja pa nas bo opomnil tudi na področja, kjer so lepota, iskrenost in toplina žal zapustile naše življenje. Če naše srce ne bo tam, kjer je doma, bo naša bolečina intenzivnejša, saj nas bo želela opozoriti, da nekaj počnemo narobe – verjetno imamo sebe premalo radi.

Ljubezen nam lahko zmeša glavo. Za mnoge je to norost. Toda tisto pravo sladkobo in radost občutimo izključno prek občutenja ljubezni. Če sami sebe ne spoštujemo in ne ljubimo, kako bomo lahko pristno dobri do okolice? Če se pravzaprav skrivamo sami pred seboj? Prelagamo, odlagamo; iščemo pomembne razloge – je treba v službo, pa sosedje bodo rekli … Pomembno je, da vse počnete z ljubeznijo. Tako dodate poseben pridih vsemu, česar se dotaknete. Dodate svetlobo. Dodate ljubezen.

Kako bi dojenček preživel brez materine ljubezni?

Ali nemara sebe obsojate na manj ljubezni, razumevanja in topline, ki si je zaslužite?

Zakaj ste do sebe mačehovski?

DeLo Za DuŠo:

Kdaj ne skrbite zase? Nemara preveč delate, ne počivate, se nekakovostno prehranjujete? Vse to vodi v neljubeč odnos do vas samih. So drobni odmerki strupa, ki vam škodujejo. Mama vam ga ni dajala v stekleničko mleka, zato tudi sami tega ne počnite.

Kdaj preveč skrbite za druge? Kdaj pa preveč zase? Tanka meja je med egoizmom in zanemarjanjem sebe zaradi drugih. Vzemite si čas in se opazujte v čim več različnih okoliščinah.

Če bi bili vi vaša mama, kako bi ravnali s seboj? Obenem: kaj bi zahtevali od sebe?

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.