Magazin > Horoskop in Numerologija
35 ogledov

Februarja smo učenci v ŠoLi ŽivLjenja

Predmetnik? Komunikacija – sprejemanje/dajanje – poslušanje/izražanje.

Zaupanje – najbolj pomembno je okrepiti zaupanje vase.

Vera – eno je zaupati, drugo je vedeti, tretje je verovati –  VeRa je ptica, ki pozdravlja jutro, ko še nikjer ni zore …

Skupek tega je zavedanje, da je vse v redu. V najtemnejšem trenutku ne pomaga Upanje na Sonce. Če imate občutek, da tonete v globinah morja, je priporočljivo vedeti, v kateri smeri je dno in v kateri gladina, kajne?

Vi ste v redu.

Ne obdajate se z ljudmi, ki vas obsipavajo z občutki krivde; ki trdijo, da ste manj, kot ste. Obkrožite se z osebami, ki krepijo vašega duha, spodbujajo vašo rast in na katere se lahko zanesete. Resnično zanesete – ne le poklapano ubogate, da prejmete drobtinico.

Niste se rodili, da bi seštevali drobtinice – pa naj bodo še tako bleščeče.

Niste se rodili, da bi seštevali cekinčke, zbirali poimenovanja in pohvale, kupili še boljši avto ...

Rodila se je Vaša duša – kaj mislite, bo avto vzela s seboj?

Ali bo njena zapuščina na Zemlji dober avto ali nekaj dobrega, kar je storila?
Bo njena zapuščina za Dušo materialna ali zavedanje, da je bila v Življenju srečna, izpolnjena in da je dihala s polnimi pljuči?

Naj Vaše življenje ne plesni zaradi napačnih razlogov. Ne boste si rekli Hvala.

Prava pot je Pot miru, notranje varnosti in Resnice – Življenje, izpolnjeno z lažmi, utvarami, iluzijami in pretvarjanjem, pehanjem za več in več, hlastanjem za pozornost ljudi, ki jim v resnici ni do nas, je Pot smrti. Vaše namreč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.