Magazin > Horoskop in Numerologija
2202 ogledov

Horoskop za soboto, 31. julija

astrologija, horoskop Profimedia
Ne hitite preveč, saj bi lahko spregledali nekaj pomembnega.

S premišljenimi koraki se vam bo počasi odpiralo pravo bistvo. Zadnji krajec bo prebudil željo po zaključevanju, na vas pa je, če boste to energijo znali uloviti. Čustveno boste zelo zreli, pripravljeni na iskrne pogovore in nizanje pomembnih dejstev. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Postavljeni boste na manjšo in neprijetno preizkušnjo, ker boste naleteli na kritike glede pomembne zadeve, kar ste storili v preteklosti in celo že nekoliko pozabili na vse skupaj. 

BIK 
Vaše sposobnosti za prepričevanje ljudi v nekaj se bodo zaradi vpliva lune v biku izboljšale. Znali boste zaslužiti, bolj se boste cenili, začutili in videli boste priložnosti, ki so do sedaj drvele mimo vas.

DVOJČKA
Potrudili se boste, da boste dan, ki ga spremlja Zadnji krajec preživeli čim bolj sproščeno. Odprto se boste pogovarjali o vsem, a izogibajte se pogovorov o svoji intimnosti.

RAK
Čeprav bo dogajanje pestro, se bo zmanjšala intenzivnost in zazdelo se vam bo, da si morate vzeti čas samo zase, ter se poglobiti v situacije, ki vas že nekaj časa podtalno obremenjujejo.

LEV
Današnji dan z luno v biku vam bo prinesel veliko dogajanja na družabnem področju. Pripravljeni bodite na pogovore, boljšo komunikacijo, ter zanimiva poznanstva, ki vam bodo razširila obzorja.

DEVICA
Današnji dan vam bo prinesel dobre novice glede financ, kar vas bo notranje razveselilo. Prišel bo tudi nepričakovan klic prijatelja, ki pa bo pospešil utrip vašega srca. 

TEHTNICA
Morda vas bo mikalo, da bi se usmerili k pogovorom, vendar bo bolje, da se posvetite samemu sebi. Osredotočite se na srčno željo, ki bo danes vedno bolj intenzivna.

ŠKORPIJON
Pred vami je dan z luno v biku, ko vam bodo z veseljem pomagali iz čudnih situacij, ki se vam bodo dogajale. Kadar vam bo težko, bodo prav prišli prijateljevi modri nasveti.

STRELEC
Vaši pogovori se bodo vrteli predvsem okoli denarja, vendar boste imeli občutek, da imate na nek način še vedno zvezane roke. Ko se boste sprostili, bo vse skupaj veliko lažje.

KOZOROG
Srečo vam bo prinesel direkten nastop, ki vas bo rešil pred neljubimi situacijami in vam vlil več sigurnosti. Področje čustev bo z vplivom lune v biku obarvano tako kot si boste zamislili.

VODNAR
Združili boste notranjo moč in čustva, ter se končno odločili, kaj je tisto, kar si v resnici želite na ljubezenskem področju, kjer ste v zadnjem času nekoliko obtičali. Upoštevajte glas srca.

RIBI
Ne obsojajte vseh, ki razmišljajo drugače kot vi, saj bi s tem lahko priplezali na slab glas. Skrajni čas je, da se začnete s svojimi neutemeljenimi strahovi iskreno soočati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.