Magazin > Horoskop in Numerologija
22 ogledov

J a n u a r: čustveno najbolj umirjen mesec

Lili Sorum Anže Godec
Prvi mesec novega leta nas bo povabil v odmik od vrveža.

December je bil res intenziven mesec. Potrebovali bomo čas za sebe ter urejanje svojih misli. Analiziranje. Januar bo čustveno najbolj umirjen mesec leta. To bo edini čas, ko bo glas našega Razuma še prišel na plano v meri, da bi lahko prevladal našemu srčku in glasu duše.

Če so pred vami pravne zadeve, se jih lotite v tem času. Naj gre za pogodbo o najemu, ali zadevo na sodišču; vse formalnosti in zadeve, povezane z izobraževanjem, urejajte sedaj. Karkoli je potrebno podpisati, uradno urediti, preimenovati itd – ne odlašajte.

Vaše srce se bo počasi prebujalo in vas opomnilo na Resnico, kateri se želite izogniti. Vpliv števila 13 bo postajal glasnejši. Predpražnik, pod katerega tako radi kar pometemo, kar nam ni pogodu, se bo krčil, odstiral. Podobno kot smo se počutili decembra, se tudi sedaj ne bomo mogli skriti sami pred seboj. Bodimo do sebe ljubeči in si prisluhnimo. Prav?Nič ne pomaga lagati sebi v oči.Ali prepričevati dušo v nekaj,kar ni res. Prenehajmo.

Nekateri se trudijo Ljubezen in posledično odnose prevesti v neke vrste enačbo. Tako se zdi, da so čustva lažje obvladljiva. A to nikoli ni učinkovito. To samo pomeni, da se tako srce še nikoli ni prebudilo ter vzdrhtelo v pravi moči in mogočnosti strasti Ljubezni. Ni doživelo pravljice. Ne govorim o poželenju. Govorim o iskrici, ki jo podari le Ljubezen.

Na žalost je današnje življenje mnogokrat splet poti, okoliščin, kalupov in neke površne naglice, zato si drznem trditi, da mnogi izmed nas, take Ljubezni, z velikim L, še niti ni doživelo, kaj šele v njej živelo. Modro bi si bilo zadati cilj, da jo bomo sprejeli, ko se bo pojavila. Je mogočna in intenzivna, in lahko se zgodi, da v nas strah pred ognjem prebudi.

Napotek za mesec januar bi bil: naj okoli vas ne opleta kopica nedokončanega, nejasnega in predvsem nedefiniranega. Megla je zelo nehvaležna. Poiščite svetilnik. Obstaja.

In, če se počutite ujeti; se premaknite v smeri lučke na koncu tunela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.