Magazin > Horoskop in Numerologija
19 ogledov

Januar, mesec uravnovešanja

Prvi mesec leta 2014 bo razburkan, ker smo še vedno pod vplivom števila 6 iz leta 2013 in obenem števila 7, ki označuje leto 2014.

Težko bomo ohranili trezen pogled na vse, kar se dogaja okoli nas, in včasih se nam bo dozdevalo, da nam Življenje polzi izpod prstov.

Kontrola je potreba Ega. Je strah.  Predvsem pa je krč.

V tem letu se učimo pretočnosti. Življenje je energija. Vsak dan posebej je nov in nepopisan. Tok Življenja je lahko izjemno sunkovit ali pa se zdi že nekoliko zamrl. Kadar želimo vse vedeti ta trenutek in kadar želimo imeti vajeti v svojih rokah, smo pravzaprav v krču. Nadvlada je lažen občutek moči.

Januar nas bo proti koncu meseca učil pravega pomena besede avtoriteta. Kaj Vam osebno simbolizira pojem moči? V tem času, če bomo dovolj umirjeni, se bomo močneje zavedali lastnih sposobnosti in svoje vrednosti. Ne govorim o prevzetnosti, čeprav bo tudi ta kukala na plan. Kdo smo in v čem smo močni? Smo ponosni na sebe, da smo v nečem resnično briljantni? Vsak izmed nas je unikat - in vsak izmed nas ima dobre in manj zaželene plati. Vsak izmed nas je strokovnjak nečesa. Običajno sami sebe kritiziramo in se svojIh vrlin niti ne zavedamo. Sedaj je čas, da se posvetimo kvaliteti. Ne hvalisajmo se, temveč svoje darove in talente uporabimo za nekaj dobrega.

Nestrpnost in potreba po odgovorih naj vas ne prevzameta. Odgovor nosite v sebi. Odločitev je vaša. Izbira je vaša. Torej, prevzemite pobudo. Odgovorni ste za sebe in delujte do sebe ljubeče ter do okolice pravično. To je najbolj pomembNo vodilo meseca januarja, v katerem bomo nihali med srcem in glavo. Srce nosi odgovor kaj je cilj – glava riše pot do cilja.

Želim Vam vse dobro na Vaši poti – predvsem naj bo mirno in za Vas osrečujoče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.