Magazin > Horoskop in Numerologija
5176 ogledov

Julij prinaša spremembe

poletje, cesta, vožnja Profimedia
Julij bo čas globin, osebnostnih in duhovnih spoznanj ter posledično sprememb.

Julij kot sedmi mesec vedno v ospredje postavlja duhovno plat življenja. Kasneje v mojstrskem mesecu novembru bomo opazili močnejše premike v našem delovanju, ki so se rodile ravno, ko je vladal julij. 

Sedmi mesec v letu pod vplivom števila 7 seveda ni od muh. Zdaj je čas, da se soočimo z vsem, kar nam sicer ni pogodu prepoznavati pri sebi. Ne bojte se, julij ne bo slab mesec, bo pa vsekakor markanten.

Dobra novica: malo lahkotnejša energija! 

Končno bomo lažje dihali in občutek, da se končno nekaj nekam premika, se bo končnoooo porodil znova. Pojavilo bi se lahko hrepenenje po neomejenosti, nečem prepovedanem in pa tveganju. Lahko bi se spraševali, ali smo padli v drugo puberteto, saj bomo prepoznavali tudi uporništvo in ''kaj boš ti meni pamet solil'' vrste odziv.

Kaj zdaj vse to sploh pomeni?
Zvedavi bomo. Lahko bi imeli občutek, da ste se prelevili naravnost v znanstvene raziskovalce – tokrat samih sebe. To bi bilo pravzaprav najbolj idealno za mesec julij. 

Pojavila se bo težnja po definiciji, argumentu, razumevanju globljega ali višjega namena. Odgovor na to si lahko podaste le vi sami.

Kaj za VAS pomeni ljubezen, odnos, zdravje, sreča, uspeh..?

Kaj početi z željo po prepovedanem?
Raziskujmo nepoznano, nerazložljivo in prepovedano. Zakaj je nekaj prepovedano? Zakaj nekaj doživljamo kot nedosegljivo? Zakaj sebe doživljamo kot nesposobne spremembe, rasti in uspeha? Igrajmo se s svojimi lastnimi vrednotami: kaj vi dojemate kot slabo, nekorektno in nesprejemljivo? Bi dejali, da je nešteto v bistvu opis nasprotja sebe, ali sodite med tiste, ki radi posežejo po prepovedanem sadežu?

Spremembe ne bodo trajne
Zato previdno z odločanjem za nekaj, kar ima trajni učinek – pa naj gre za lepotni poseg, nakup avtomobila ali selitev. 

Opozorilo
Pazljivo z osebami, ki ste jih spoznali julija, saj se bo za marsikoga izkazalo, da je bil prvi vtis ali slika, ki so vam jo namenili, drugačna kot realnost ali vaša izkušnja s to osebo. 

Pomembno ta mesec
Namenite si dovolj časa, prostora, tišine in ustrezno količino sprejemanja sebe, da bi sploh lahko pokukali v globine sebe. Ne gre čez noč, zato ne bodite nestrpni.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.