Magazin > Horoskop in Numerologija
5243 ogledov

Junij 2023 bo en sam velik izziv

Hrvaška turizem poletje Stiniva Profimedia
Numerologija. Izzivi junija obljubljajo tudi nagrade za premagane ovire. Najprej pa opozorilo;: nismo padli nazaj v leto 2022, čeprav bi se vam tak lahko zdelo.

Obeta se nam čustven in romantičen mesec junij.  Prebudila se bo strast, pa tudi strah in povečana potreba po varnosti, ki bodo zanesljivi pokazatelji, kje je najbolj potrebna sprememba v vašem življenju. 

Junij in število 6
Junij kot šesti mesec pod žaromete postavlja ljubezen in romantiko, dom in družino, poslovno ambicioznost in odnos do ženske in ženstvene energije. Ne pozabimo na naš odnos do mame in materinstva. Leto 2022 (seštevek 6) nas je tako ravno na teh področjih najbolj predramilo. Posledica je vidna: v Sloveniji in svetu je posledično vse več žensk na pomembnih, tudi političnih položajih.

Vibracije števila 6 nas bodo podpirale v ljubezenskih odnosih, toplini doma in domačnosti na delovnem mestu.  Ali to pomeni, da nam bo vedno lahko? Seveda ne. Ne pozabite, vedno pa STE vredni truda!

Junij je poseben mesec. Na polovici leta ni napak prebrati in osvežiti napotke in napovedi. Leto 2023 nam prinaša spremembe v globalni kolektivni zavesti. Naša podzavest bo še kako aktivna letos. Le kako bi ji lažje prisluhnili, če ne ravno v našem osebnem dvogovoru s seboj! Poslušajte se, kako se pogovarjate s seboj. Ste si všeč? Ste sami sebi dober partner, prijatelj in podpora?

Izzivi in nagrade junija
Največji izziv bodo občutki manjvrednosti in nesprejetosti. Lahko bi se počutili neljubljeni ravno s strani najdražjih. Vsak izziv je pomemben del naše poti, saj nam pomaga pri rasti, zato se ne zapirajte vase. Ozavestite dani izziv in kam vas vodi. Kaj je na drugem koncu ovir?

Strah in negotovost vodita k večji notranji moči.
Občutek krivde vodi k sprejemanju sebe.
Očitki staršev, predvsem matere vodijo k osamosvojitvi. 
Občutek manjvrednosti vodi k boljši samopodobi.

Junija bolj čustveni
Jaz kar lajnam, tako zelo ponavljam, da je najpomembnejši odnos, ki ga gojimo, odnos sami s seboj. Naše odločitve in kvaliteta izbir so neposreden odraz stanja naše ljubezni do sebe ter zrelosti. Ko sebe ljubimo in sprejemamo na zdrav način, to vsakič znova odražajo tudi naše izbire in ne pozabimo na meje, ki jih postavljamo v odnosih.

Kadarkoli želimo ugajali ali nas je strah izgube, ne glede na razlog za to, ki je lahko še tako logičen in utemeljen, sebe zanikamo. Torej, če mi sami sebi rečemo ''ne', da bi ustregli nekomu drugemu ali ker nas je strah, kako naj nam potemtakem Vesolje, Ljubezen, Življenje, Sreča, Zdravje, Bog, Višja sila itd  (izberite izraz, ki vam je blizu) rečejo ''da''?

Kako naj se vam vendarle nasmehne sreča, če večinoma na prvo mesto postavljate druge, njihove potrebe in pričakovanja, ali pa se kar naprej bojite kritike, zavrnitve, izgube ... 

Skrivnost uspeha leži v balansiranju in iskanju srednje poti. Med skrajno levim in desnim, nebom in podzemljem, preteklostjo in prihodnostjo se nahajamo pa mi, naša mala malenkost. Na svoji poti včasih tečemo, včasih se opotekamo, včasih se tudi ustavimo, obteženi z malho razočaranj na rami in sliko popolnosti v roki (ali objavi na socialnih omrežjih). Morda pa ni tako težko uskladiti potrebe službe in doma, srca in razuma, drugih in sebe… če nas ni strah malo sivine in fleksibilnosti.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.