Magazin > Horoskop in Numerologija
20 ogledov

JuNiJ bo pustolovski

Lili Sorum Anže Godec
Prvi poletni mesec bo deloval na nas v kombinaciji števil 4, 6 in 1.

Spodbujal bo našo individualnost, prebujal našo unikatnost in svežino. Predramil bo radovednost in pogum, potreben za tisti korak več v neznano.

Kot pustolovec, ki ga žene žilica po raziskovanju, bodimo neučakani in stopimo prihodnosti naproti. V tem času bomo imeli več energije in zagona, zato bomo tudi bolj zaletavi, impulzivni in temperamentni. Nove poljane življenja bomo odkrivali predvsem na področju družine, medsebojnih odnosov in doma. Znotraj nas se bo prebujal občutek odgovornosti in krivde, a obenem potreba po svobodi in neomejenosti. Nismo se rodili, da bi bili suženj družbe in okolice, temveč nam je Bog/Vesolje/Veliki duh položil življenje v naše kosti in dušo z namenom, da ga posvetimo sebi in višjemu dobremu človeštva, ne pa izpolnjevanju želja in pričakovanj drugih.

Posvetite se sebi, svojemu srcu in temeljem, na katerih gradite življenje. Opazujte. Ste trdi in odločeni? Točno veste, kam vas vodi pot in kje boste čez tri mesece? Zdaj je čas, da svoje misli in načrte prilagodite; jih spremenite; jim odprete vrata v neskončnost. Posezite po več. Zaslužite si.

DeLo Za DuŠo:
- Ste del celote in ste unikatni kristal – kakšen je ta kristal?
- Kaj v resnici prispevate v svojo okolico? Ali vas ta podpira?
- Po čem hrepenita vaše srce in duša, glava pa odkimava? Saj veste, da se tak pristop še nikoli ni dobro končal.
- Posezite po zvezdah – in bodite VI. Razprite krila. Takoj zdaj.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.