Magazin > Horoskop in Numerologija
16 ogledov

Jutri je poseben dan

Lili Sorum Anže Godec
Astrologi in numerologi jutrišnji dan, 8. 8. 2014, oglašujejo kot močan portal.

Število 8 je število manifestiranja, mesec avgust pa bo v znamenju črke M - modrost, moč, magija, mistika, moj namen.

Kakšen je naš namen? Ga manifestiramo?

Vsak izmed nas ima svojo pot in poslanstvo. Vsak izmed nas ima sebi lastne poglede na življenje in svoje cilje. 8. avgust je dan, ki nas podpira v tem, kdor smo. Če tega ne vemo, potem imamo problem. Vesolje pa še večji – kako naj nam dostavi ''ne vem''?

Mnogi trdijo, da so vede kot astrologija, numerologijaiz trte izvite. Luna vpliva na plimo in oseko, ampak človek je sebe postavil nad naravo in njene zakone, torej zanj velja le lastna pamet. Super. Kaj pa pravi lastna (kmečka) pamet?

Ozrimo se v sebe in bodimo odkriti. Kakšne so naše sanje? Jih naše odločitve in izbire dejansko podpirajo?

Osebnostna rast ni nekaj za na kruh namazat. Je delo na sebi. Naj nam ne bo škoda investirati v sebe. Vaša naloga je biti VI. Naloga Usode vam je pomagati in nič drugega. Življenje vas bo slej kot prej postavilo tja, kjer morate biti. Ničesar ne boste zamudili ali izgubili, kar je res vaše. Bi se nehali ukvarjati z neumnostmi in bi se posvetili sebi, delu na sebi, brez občutka krivde?






Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.