Magazin > Horoskop in Numerologija
573 ogledov

Kaj nam prinaša avgust

numerologija Shutterstock
Odločno po svoje nagrade!

Vsak cikel ima svoje rojstvo, pričetek, razvoj in tudi svoj zaključek. Vse prevečkrat smo preveč osredotočeni na vse, kar se nam po zaključku obeta, namesto, da bi se ustavili dovolj dolgo, da bi prejeli tudi nagrade svojega dela. Te niso nujno materialne narave. Kdaj ste se nazadnje potrepljali po rami? Se usedli in naredili, recimo temu, inventurni popis dogajanja? Opazujmo, česa smo se naučili, kaj smo dosegli, koliko smo napredovali v svojem osebnem razvoju, na svoji poti itd

V tem mesecu se bo zelo kazala naša lastna vrednost. Kot veste, jaz raje uporabim izraz 'lastna dragocenost', saj vrednost lahko kaj hitro zdrkne v negativno stanje, tako kot stanje na bančnem računu. Kako krepka je naša lastna dragocenost? Se obnašamo na način, kot se osebi, ki je dragocena, pritiče? Ali ravnamo s seboj kot svinja z mehom? Upoštevamo, da smo utrujeni ali zahtevamo od sebe 300%? Morda pa, ravno obratno, stokamo takoj, ko nekaj ni tako, kot bi želeli.

Opazujte občutek manjvrednosti (pretirana zahtevnost do sebe) in obenem zaznajte tudi razvajenost (premalo zahtevnosti do sebe).

Lažje se bomo odločali, ali z nečim nadaljevati ali nemara raje zaključiti in pričeti z novim. Nasvet: ne podoživljajte. Nobene resnične potrebe ni, da ni se odvrteli še en krog. Končali boste namreč točno tam, kjer ste sedaj. Kaj ni škoda časa, denarja, energije, vaše pozornosti in VAS?

Opazujmo v čemu smo močni, pa se tega morda niti ne zavedamo. Kriterij tega meseca: KAJ DELUJE? Kaj je najbolj učinkovit pristop?

Morebiten občutek nemoči, ki bi se pojavil v temu času, nas uči, da je prav, da poiščemo nasvet ali pomoč. Vedno nam lahko nekdo pomaga. Naj nam ne odveč priznati, da v nečem nismo dobri. S tem ni nič narobe. Ne moremo biti izvrstni v prav vsem. Saj bi bilo dolgočasno!

Perfekcionizem je namenjen motivaciji, da stvari izboljšamo in se ob tem učimo ter se razvijamo. Nikakor ni namenjen lastni kritiki, ki lahko preraste v sabotažo sebe. Bodimo pozorni kdaj se zaviramo.

DeLo  za  DuŠo:

Česa se bojite, kadar omahujete, da bi se postavili za sebe? Navedite kar največ primerov.
Obstaja oseba, ki se je bojite in zakaj?
Kako bi presegli ta strah? Poiščiva čim več načinov.
Če se česarkoli oklepate, je sedaj čas, da spustite.
Napišiva, kaj iz preteklosti potrebuje zaključek.
Stopite v svojo notranjo moč in jo zgolj sijte.
Nikomur vam ni treba prav ničesar razlagati ali zagovarjati.
Odločno zakorakajte v vsak nov dan – super bo, ker ste super Vi!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.