Magazin > Horoskop in Numerologija
18 ogledov

Kaj nas čaka aprila?

Lili Sorum Anže Godec
Kregala se bosta domišljija in razum.

V domišljijskem svetu je vse možno. A razum seveda dvomi ter išče dokaze, sicer ne verjame. Prav je, da smo previdni. A to naj bo le to – previdnost. Ko nas strah prične hromiti, je čas, da znotraj sebe poiščemo kanček pustolovskega duha in se odločimo poskusiti. Za marsikaj bi nam bilo žal, če ne bi poskusili, kajne?

April je namenjen spreminjanju našega prepričanja o tem, kaj je in kaj ni možno ter česa si pravzaprav želimo. Samo zato, ker smo si nekaj želeli kot otrok, ali ker so si tako za nas želeli naši starši, ne pomeni, da danes še vedno velja isto. Prevetrimo svoj seznam želja in pričakovanj za vse – kaj si želimo/potrebujemo v svojem partnerju, prijateljih; v naši službi, na poslovni poti, tudi na čustvenem področju itd. Preidimo z ozkih primerov (oseba ali odnos) na bolj široke pojme (rast in razvoj, zdravje).

V tem mesecu se posvetimo fizičnemu telesu. April kot 4. mesec označuje fizično raven – torej, poskrbimo za spanje, hrano... Vse svoje zamisli se potrudimo umestiti na nek fizični nivo – kar bolj konkretno pomeni, da se iz ideje rodi konkreten načrt.

Naj nas ne bo strah Prihodnosti. Vsak dan posebej je nova možnost. Naj nas ne bo strah (okostnjakov) Preteklosti. Vsak dan posebej je nova možnost. Ne ujemite se v začarani krog dvoma, ki ga projicira razum.

Na začetku leta sem poudarjala, da si pripravite podroben okvir svoje poti, ciljev in želja za to leto, katerega vsak mesec preglejte. V aprilu se naslonite na ta načrt. Na eni strani Vam pomaga domišljija in na drugi praktični navdih. Kmečka pamet je zakon.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.