Magazin > Horoskop in Numerologija
310 ogledov

Kaj nas čaka aprila?

Superge, pomlad, sreča Profimedia
April bo mesec razuma, analiziranja, razmišljanja in včasih kompliciranja, predvsem pa prepoznavanja podzavestnih in privzgojenih vzorcev strahu in omejitev. Stopamo v čas povezovanja z naravo, s predniki ter s svetom.

Celotno  leto je namenjeno delu na sebi. Osebna in duhovna rast boste v ospredju, pa če nam bo prav ali ne. Februarja smo odpirali vrata čustvenim ranam preteklosti, zato so bili naši odzivi na trenutke lahko zelo intenzivni, močni in na videz brez tehtnega razloga. April prinaša energijo razumevanja vzgibov, ki nam včasih kar malo gospodujejo. Torej, pričakujemo lahko situacije, v katerih bomo prehitro ali brez razloga dvomili vase, si želeli stopiti korak nazaj, malo razmisliti in pričakovati je, da bomo iskali izgovore, zakaj nečesa ne moremo storiti, namesto rešitve, kako se naprej premakniti. 

Podzavest je na delu!
Marsikatera misel, odziv, mnenje tokrat morda ne bo imela smisla na začetku. Bodite zgolj opazovalec hrupa, ki se odvija v vaših mislih. Misli naj švigajo, naj se bohotijo in razvijajo. Šele, ko si to dovolimo, lahko v resnici pridemo do globin, torej do tiste izvorne misli, izvorne situacije, izvornega dogodka, kjer se je miselni vzorec, po katerem delujemo, oblikoval. 

Magično vprašanje: Zakaj? Zakaj je to pomembno?
Seveda pa ne bomo celoten april sedeli križem rok in le opazovali svoje misli, ki imajo žur do jutranjih ur. Čarobno ali najbolj pomembno vprašanje meseca je ZAKAJ? 

Zakaj tako misliš?
Zakaj se tako počutiš?
Zakaj si tega želiš?
Zakaj si nečesa ne želiš (več)? 

In, ko imate podroben odgovor, ta odgovor vprašajte: ZAKAJ JE TO POMEMBNO?

Ne, delo na sebi se ne konča, in zakaj bi se?
Mnogi mi kar malo potarnate, da ste utrujeni od procesiranja, odpiranja ran, predelovanja starih vzorcev in tako naprej. ''Ali se to kdaj konča'', je kar pogosto vprašanje. 

Delo na sebi ni poligon za jezo do sebe
Kar opažam, je, da ste zelo strogi do sebe. Kar na hitro bi opravili z vzorcem, ki je globoko zakoreninjen v vas. Kadar vam nekaj ne gre, se hitro zgodi, da postanete jezni na sebe.

Ne, niste nesposobni in vaš napredek ni ničvreden
Ne ujemite se v past notranjega kritika, ki trdi, da bi že morali znati, da bi se morali hitreje učiti in tako naprej. Marca sem zato namenila celo oddajo ravno temi perfekcionizma in kako se ga ozdraviti. Poiščite jo na mojem Youtube kanalu, verjamem, da vam bo v pomoč, ko se vam bo zdelo, da niste dovolj dobri, dovolj hitri, pametni, sposobni in tako naprej.

Dovolj dobri ste, in še izboljšujete se
To naj bo vodilo za mesec april. 
DOVOLJ DOBER SEM in VSAK HIP RASTEM IN SE IZBOLJŠUJEM.

Opis stanja in kritika sta dva različna koncepta
April prinaša bolj umirjeno in vase ter v naravo usmerjeno energijo. Lažje bomo razmišljali, trezno presojali in se odločali. Izkoristimo to energijo in podporo, da bi opisali stanje, v katerem  smo in kaj bi si želeli izboljšati. Opis stanja je informacija. Kot denimo: v Mercatorju ne prodajajo rastlin za akvarij. Nobene potrebe po drami in hudovanju ni, kajne? Opišite svoje počutje, želje, cilje, izzive. Samo opišite jih.

Vsi se še učimo
Zavedajmo se, da prav nihče še vsega ne zna. Zakaj bi morali torej vi?

April bo mesec novih spoznanj in globokih uvidov. Prinaša nam možnost razumevanja naše preteklosti, koncepta družbe, v kateri živimo, načina funkcioniranja naših prednikov – tudi naših staršev in posledično načina, kako so komunicirali z nami, ko smo odraščali. Maj prinaša nekoliko bolj uporniško energijo, ko bi se lahko nalašč odzivali negativno (tako podobno kot najstnik), zato naj energija, ki jo prinaša mesec april, ne spolzi mimo. 

Komentarjev 1
  • pofukanavlada22 09:40 11.april 2023.

    vi ste zabiti. js lahko napišem da aprila boste izgubili ljubljeno osebo oz napredovali v službi, preskok se bo zgodil tudi na čustvenem območju in kaj zdaj.. enim se to zgodi in bojo rekli horoskop je resničen, drugim se to ...prikaži več ne zgodi in bojo rekli da horoskop laže,, vi pišete povprečne stvari in enim se zgodijo drugim ne. mamo vam jebem manipulativno in vam tudi ovce naivne