Magazin > Horoskop in Numerologija
21 ogledov

Kaj nas čaka decembra?

Lili Sorum Anže Godec
Namesto zaključka je pred nami nov začetek.

Pred nami je čas ustvarjanja, oblikovanja in spreminjanja. Počasi se že občutijo tudi energije leta 2o15, ki nosijo bolj odločne vibracije števila 8.

Pomembno je, da smo tekom leta 2014 prepoznavali sebe. Leto pod vplivom števila 7 nas je učilo o nas samih, o naši esenci, osebnosti in nas spodbujalo k učenju. Boleči trenutki, ki smo jih bili deležni, spoznanja, resnice (ki naj bi bolela?) so včasih potrebni za naše učenje in rast. Sprejmimo jih kot opozorilo Življenja in ne kot kazen ali prekletstvo … Ne tarnajmo, da smo bili izigrani, da nimamo sreče in podobno; kajti lahko bi se rodili nekaj stoletij nazaj kot suženj v Afriki, brez pravih možnosti izbire. A zgodovina dokazuje, da imamo vedno izbiro – sužnji so se borili za svojo svobodo in jo dosegli, v mnogo težjih okoliščinah, kot je katerikoli naš današnji izziv, zato ne obupujmo, ampak vedno znova iščimo nove poti.

Mesec december nas bo spodbujal k novim korakom. Urimo se v iskanju čim več možnosti, vadimo se v iskanju drugačnih načinov razmišljanja in reagiranja. Mi sami smo odgovorni za svoje ravnanje in prav nihče drug. Zato smo tudi sami odgovorni za lasten napredek, na vseh področjih; ne samo akademsko znanje, tudi čustvena zrelost, duhovna rast, obvladovanje stresa in podobno so pomembne plati življenja.

December nam bo pomagal pogledati na življenje na drugačen način. Sprejmimo morda nekoliko nenavadne poglede na življenje drugih in potegnimo iz te drugačnosti, kar je za nas pozitivno in uporabno. 

Življenje je pot, po kateri hodimo. Vsak korak je drugačen. Stopinje, ki so težke, utrujene, boleče od trnja, so potrebne, da bi znali spoštovati in biti hvaležni za lahkotne korake in poskoke od veselja ter radosti. Želim vam, da bi bil vaš korak vedno plešoč, rahel in navihan. Izbirajte poti, ki nosijo mir, ki prinašajo nekaj dobrega za vse in, ki vas spremljajo na vaši poti in vam. 

Nikoli ne pozabite, da najpomembnejša oseba in edini človek,ki lahko nekaj spremeni na tej poti,ste pravzaprav Vi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.