Magazin > Horoskop in Numerologija
20 ogledov

Kaj nas čaka decembra?

Lili Sorum Anže Godec
November je bil intenziven, a bil je le uvertura. Notranji otrok je tu, kaj pa zdaj? No, notranji otrok ste vi, kajne? Vaša najčistejša energija – zapis Vaše duše in srčka, ko je še verjel v pravljice.

Čudeži se dogajajo in namen tega meseca je, da se znova uskladite v vibracijami čudežev, zaupanja v dobro Življenja; v višji namen vsega navidez slabega. Pomembno je, da ohranjate pozitiven pogled in pristop. Pomembno je, da ste pogumni in ne obupate, ko nekaj zaboli.

Zamislite si, da ste Peter Pan ali Zvončica. Opazujte sebe kot prelepega metulja, ki je na poti iz kokona. Ta pot je seveda boleča, naporna in spominja na smrt. No, saj vsi vemo, da kar je za gosenico smrt, je za metulja rojstvo in darilo Življenja. Brez mučnega prehoda iz kokona, se krila metulja ne bi pravilno prekrvavila z energijo in ne bi mogel leteti. Pred leti je krožilo prelepo sporočilo s to zgodbo. Vi ste metulj, ste gosenica, ste črviček, ste dragulj. Vse ste. To leto nam je pokazalo najboljše in najslabše. Pokazalo nam je vse. In pokazalo nam je preprosto: NAS.

Naj ob koncu leta bo to čas za radosten nasmeh in sprejem vseh plati sebe, vseh lastnosti, želja, čustev in namer. Metulj je pripravljen, da poleti. Upam, da veste, kam Vas vodi ta pot in da, ko tole berete, v mislih letite preko poljan svojih sanj.




Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.