Magazin > Horoskop in Numerologija
24 ogledov

Kaj nas čaka februarja

Najkrajši mesec leta bo kot rek, da je strup v majhnih flaškah.

Zadeve se bodo nenadoma pričele premikati zelo hitro, urno in celo brezglavo – ampak, obenem se bodo dolgotrajni projekti, ki so se zdeli zapisani v kamen (delo, projekt, učenje, odnos) v trenutku razblinili kot milni mehurček, ki poči.

Prvi močni izzivi Vaše lastne identitete so tu.

Kadar smo pod močnim stresom, ko se dogajajo filmski preobrati, nepričakovano, šokantno – takrat smo, kdor smo in se včasih ne prepoznamo. Vsi v sebi nosimo Luč in nosimo temo. Samo mi smo odgovorni zato, kako ju uporabimo. Ali pač dovoljujemo, da nas uporabijo… kaj mislite kateri vrstni red je pravilen in ali nemara nas vse te ''nebodigatreba'' situacije ne učijo ravno tega?

Vse prevečkrat smo prepričani, da delujemo s svojega centra, pa temu še zdaleč ni tako. Bodimo iskreni do sebe, da bi bili lahko iskreni do drugih. Naj nas spomnim na VIBRACIJO, ki vedno deluje in je vedno iskrena. Stvari so take kot so.

Čas je, da to sprejmemo – med drugim tudi sebe.

Potrudimo se ne reagirati impulzivno ali v efektu. Obenem pa naj nas ne zanese v nasproten ekstrem, torej ne bodite popolnoma neaktivni, kot bi bili plišast medvedek, položen na kavč, čakajoč, kaj se bo zgodilo. V obeh primerih predajate svojo moč v tuje roke. V nobenemu se niste zares odločili.

Tudi kadar se ne odločimo, se odločimo.

Leto se je komaj začelo. Zamislite si ga kot obdobje popolne reorganizacije vsega v Vašem življenju. In na tem planetu. Nič ne bo ostalo tako, kot je bilo. Naj Vas ne bo strah, izbirajte dobro zase.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.