Magazin > Horoskop in Numerologija
1921 ogledov

Kaj nas čaka februarja

numerologija Shutterstock
Februarja prikupno zmedeni.

Nahajamo se v letu, ki nosi seštevek 2, februar je drugi mesec in zato smo sedaj pod okrepljenim vplivom števila 2. V dvoje je lepše, in to bo veljalo za cel mesec, ki pa nam prinaša nemalo bolj zmedenih trenutkov.

Najprej naj vas opozorim, da nas bodo dogodki v tem mesecu preko trme, nepotrpežljivosti in negativnih občutkov opozarjali, kje smo zaspali v območju udobja ali poznanega. Morda je to služba (vam je odveč), morda odnosi (določeni prijatelji vam gredo na živce in jih ogovarjate, namesto, da bi uživali v druženju), morda zdravje (vaš življenjski stil ni ravno zdrav in odgovoren) in podobno. Takoj, ko opazite, da vam gre nekaj na živce, kot radi po domače rečemo, iščite točno to, kar vas moti pri sebi in našli boste odgovor.

Najverjetneje gre namreč za to, da ste določene vzorce prerasli.  

Ne pozabite, smo v letu odnosov, zato se bosta osebnostna in duhovna rast odvijali ravno preko njih. Učite se novega načina komuniciranja, saj ste tudi sami nova oseba.

Čustva, fantazije in iluzije
V drugi polovici meseca se bodo okrepila čustva in naša lastna zmedenost. Kot bi kmalu po valentinovem postali prikupno zmedeni, zasanjani, nagnjeni k fantaziranju in sanjarjenju (kar ni slabo) in iluzijam (ups, to pa ni dobro). Lahko se pojavi občutek, da težje trezno razmišljate. Uporabite to energijo, da bi občutili in zaznavali. Kljub možnim zapletom, se zavedajte, da imate enkratno priložnost ločiti seme od plevela: tokrat Vaša in Tuja čustva, načine razmišljanja, dojemanja sveta in življenja. Jih res razlikujete?

Pazite se provokacij
Je že res, da ima vsak od nas pravico do svojega mnenja in prepričanj; a način, na katerega ju izraža je tudi pomemben. Če se ujamete, da ste reagirali burno na provokacijo, se zavedajte, da bodo izrečene besede bolj kot ne rezultat jeze, bolečine, užaljenosti in ne v resnici vaša resnica. Testirajte se: bi to sredi mirnega nedeljskega popoldneva, ob kavici na sončku, izrekli?

Po 25.2. bomo lažje prepoznavali resnico, ukane, zanke in iluzije, zato če je le možno, od 15. pa do tega datuma ne podpisujte pogodb.

Število 2 povezuje
Uporabite to energijo, da bi prepoznali vam podobne osebe. Nič drugega kot, da ste točno takšni, kot ste, ni potrebno. Ne kritizirajte se. Nekje je nekdo, ki vas bo ljubil ravno zato – zaradi drobnih 'napak', ki vas nervirajo. Ko jih boste sprejeli, čeprav jih morda še vedno ne boste ljubili, se bodo te osebe pojavile. Prej se ne morejo, saj jih na energetski ravni blokirate. Zato ne vztrajajte v odnosih, ki za vas niso dobri. Mesec pričenjamo tik za polnim Luninim mrkom, ki bo tovrstne odnose izpostavil.

Sončni mrk
15. februarja se nam obeta še sončni mrk, ki se bo zgodil v znamenju Vodnarja in nadaljeval temo Luninega mrka v znamenju Leva, ki se je zgodil 31.1. Če boste zvesti sebi, vas tekom leta čakajo nagrade. Če pa boste svoje potrebe in integriteto pohodili, da bi nekomu ugajali, pa lahko pričakujete, da vas bodo tudi drugi, da bi dosegali svoje cilje. Pazite kakšno energijo oddajate in kakšen je Vaš odnos do vas!

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.