Magazin > Horoskop in Numerologija
19 ogledov

Kaj nas čaka januarja?

Lili Sorum Anže Godec
Prvi mesec leta nam bo postregel z zaključevanjem.

Leto bomo pričeli, kot bi vozili z ročno zavoro … korak naprej in dva nazaj. Nič ne de. Še zadnje zadeve, ki jih tekom decembra 2014 nismo uredili, se bodo pa same prekinile. Mnogokrat bomo imeli občutek, da nimamo možnosti  ugovarjati ali sploh imeti svojega lastnega mnenja. Prepustimo energiji, da prečisti. 

Tekom meseca so možni močni premiki naprej, ki nosijo prepoznavnost. Slava ni le naš obraz na naslovnici revije. Slava  je glas o nas, ki kroži okoli. Je pohvala ali graja? Za vse nas bo to obdobje, ko se bo okolica bolj ubadala s tem, ali je naša beseda kredibilna ali ne. Kredibilnost bo pomembna – kakšno težo ima Vaša beseda? Je (vedno) polna Luči & Resnice, ali prikrojite svojo zgodbo za različne osebe okoli sebe? 

Koliko oseb izmed nas živi, kar govori? No, samo za Vas osebno naju pravzaprav zanima.

Življenje ni škatla čokoladnih bombončkov. Nehajmo čakati na čudež, ki bo padel z neba – pa se bo zgodil. V tem času je izjemno pomembno, da tok energije sprostimo, da zaupamo samemu procesu Življenja, da ve, kaj je za nas dobro, tudi kadar sami močno dvomimo. Ne dovolimo, da bi izkušnje leta 2014 zvodenele. Lansko leto nas je učilo, da smo vsemu, kar se nam postavi na pot, lahko kos, če se le ne odločimo za beg ali sprenevedanje. 

Naj grenko lanskega leta ne bo ''zaman'' – vse te izkušnje so nas učile, kako bolje ravnati in biti bolj modri, samostojni in ''to, kar smo''. Učenje je bilo rdeča nit leta za nami, zato naukov ne izgubimo ob prvem vetrcu drugačne energije. 

Tekom meseca januarja je ključnega pomena, da postavimo mejo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.