Magazin > Horoskop in Numerologija
26 ogledov

Kaj nas čaka januarja?

Lili Sorum Anže Godec
Takoj za začetek bomo zajadrali v mesec dvojnih ali dvomljivih sporočil. No, tudi dvojnih meril. Torej, mešali se bosta energiji pričetka in konca in dogajalo se bo, da bomo težko presodili ali gremo naprej ali nazaj ter kaj se v bistvu pravzaprav dogaja. Predvsem se bomo soočali s prvimi izzivi vprašanja: ali živiš, kar govoriš?

Življenje ni škatla čokoladnih bombončkov. Nehajmo čakati na čudež. Ne smilimo se sami sebi. V letošnjem letu se učimo pravega pomena sočutja, ki pa seveda ne zajema izsiljevanja, manipulacije, igre žrtve ali nebogljenosti; dovolj je bilo s farso nemoči ali ''vse je v redu'' masko. Vemo, da nam leto prinaša ostre preizkušnje ali smo iskreni, torej takoj v začetku leta zagriznimo v grenko jabolko samo-zanikanja.

Bodimo strpni in sprejemajmo drugačnost ter seveda pričnimo pri sebi. Katero ''drugačnost'' pri sebi obsojate, morda skrivate ter okolici prikrivate, saj se bojite zasmehovanja, zavrnitve in podobno? Dajte, bodite pogumni in opišite vse, kar vam pride na misel ob tem vprašanju. Nato, globoko vdihnite, se objemite in si toplo povejte: "Nno, no, pa saj ni tako hudo; vseeno sem super človek''.

Pričakujmo trenutke prebojev, lahko bi rekli ''klik'' ali AHA trenutke, katerim pa je možno, da bodo sledile blokade. Kot bi prebili zvočni zid in se nato usedli v fotelj. Naj se nam nikamor ne mudi, pa bo energija bolj uravnovešeno tekla. Pred nami je mesec novih začetkov, ki se lahko pojavijo v obliki uvida, razumevanja, prebliska – skratka misli; ne nujno tudi dejanske spremembe, čeprav nekaterim bo življenje postreglo ravno s tem – spremembo; kot bi komet padel z neba.

Spomnimo se, da je prvi korak najtežji, zato z njim ne omahujmo, če nam naša duša, naš notranji glasek sporoča naj se premaknimo v določeni smeri. Pred nami je mesec, ko bo možno vse ali nič; torej, potopite se v morje možnosti in plavajte v brezmejni energiji, ki vas podpira. Veste kaj, skrbeli boste o okovih in omejitvah ter preprekah lahko kadarkoli; sedaj je čas, da verjamete v napredek in prihodnost.

DeLo  za  DuŠo:
Katere spomine ste pokopali, pa se nenadoma oglašajo znova?
S čim odlašate in kako se boste tega lotili januarja 2016?
Na katerem področju še vedno ne zaupate v sebe?
Kateri del preteklosti nikakor ne spustite? Dovolite oditi. Čas je.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.