Magazin > Horoskop in Numerologija
678 ogledov

Kaj nas čaka januarja?

numerologija Shutterstock
Razburkani januar.

Leto 2018 bo postavilo v ospredje odnose, povezovanje in globalno sodelovanje. Na nek nov način bomo skupaj dihali s svetom. Prične pa se vedno pri sebi, zato bo letos največ sprememb opaznih v najpomembnejšem odnosu, ki ga gojimo v življenju: v odnosu do sebe.

In, ker se vedno prične pri sebi, bomo januarja pričeli s pogledom v lastno otroštvo. Več kot dovolj priložnosti bomo imeli opaziti v katerih pogledih smo nekoličkaj otročji ali pa ne prevzemamo odgovornosti. Za nami je leto, ki je v ospredje postavljalo osebnostno rast ter učenje, zdaj pa je čas, da se izkažemo z dejanji. Ne glede na izkušnje otroštva ali preteklosti, je zdaj prišel čas, da vzamemo moč v svoje roke in se zavemo, da smo močnejši kot se nam je naših najbolj temnih trenutkih dozdevalo. Seveda, ko smo ranjeni nimamo občutka Herkulesa. A najtežje rane preživijo le najmočnejši, zato bodite ponosni na sebe in – dvignite glavo! Dovolj je omahovanja in skrivanja za razlogi (izgovori) odnosa staršev do vas ali kogarkoli drugega.

V tem času bo najbolj pomemben odnos, ki ga vi gojite do sebe, zato naj bo vaš in ne le replika tega, česar ste navajeni od drugih!

Opozoriti velja, da nas bodo določene osebe zelo iritirale. To je znak, da smo določen način obnašanja, vzorec delovanje, energijski zapis prerasli. Ko se ujamete pri vprašanju: 'ali mi je tega treba', si seveda (upam) odgovorite: 'NE'. Življenje vas preskuša ali zmorete na korekten in obenem dostojanstven način odkorakati stran od oseb, ki do vas niso korektne, spoštljive in ljubeče. Seveda je pričakovati, da boste tega testa deležni v odnosu z nekom, ki vam je pri srcu, sicer to nekako ne bi bil izziv, bi se strinjali? Torej, prične se s spoštovanjem in Ljubeznijo do sebe. Prava pot ni 'bom še malo potrpel/a', ampak: 'imam se rad/a, zato sem do sebe ljubeč/a in odhajam stran od laži, manipulacij, ustrahovanja, nekorektnosti itd'. Ta občutek se lahko pojavi tudi v delovnem okolju. Seveda ne boste vihravo pomahali z odpovedjo kot to vidimo v filmu. Prične se z jasno odločitvijo, ki premakne energijo v smeri nove, bolj primerne zaposlitve – ki vam ne bo padla v naročje (pomežik). Spomnimo se, da smo v času, ki zahteva delovanje. Spolirajte svoj C.V. in v akcijo iskanja nove službe.

Podobno velja za vsa področja življenja. Naj se v januarju prične z jasno odločitvijo česa si ne želite več. Le-ta bo premaknila energijo v pravi smeri. Prvi mesec leta bo izjemno naklonjen ustvarjalnim projektom, olepševanju sebe in okolice ter sanjarjenju.

 

Imate trdovraten problem? V tem času lahko pričakujete, da se vam bo utrnila fenomenalna rešitev!

Pomembno pa je, da na svet gledate z očmi otroka, ali na kratko: z radostnim zaupanjem!

Čeprav bo samo leto bolj umirjeno kot je bilo 2017, pa bo januar vse prej kot miren. Mesec pričnemo s polno Luno, zaključimo s popolnim luninim mrkom in vmes končno uživamo v vseh planetih obrnjenih naprej – do 8.3. ni prav noben planet retrograden, kar označuje obdobje premikov naprej v pravi smeri. Ko zaupamo v svojo odločitev in ohranjamo notranji mir, čeprav se okoli nas dogaja marsikaj, sporočamo, da smo trdni v tem, kar smo in tako dosegamo čudeže.

Skrivnost je v zaupanju!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.