Magazin > Horoskop in Numerologija
2405 ogledov

Kaj nas čaka julija?

Poletje Profimedia
Mesec, ki odstira tančice.

Julij bo najmanj čustveno intenziven mesec leta, kar pa vseeno ne obljublja dolgočasnih dni. Prišel je čas introspekcije, pogleda vase in dela nas sebi. Tančice padajo, skrivnosti se razkrivajo. Zdaj ni pomembno, kaj bodo rekli sosedje, temveč kaj pravite vi! 

Julij nam bo razkrival Resnico, ki je bila prej očem skrita. Odprite se nenavadnim spoznanjem, življenje vas bo kar nekajkrat naravnost začudilo te dni. Najbolj pomembno vprašanje tega meseca (in roko na srce, življenja) je: KAJ SI JAZ MISLIM O TEM?

Razmišljajmo s svojo glavo

Vedno so nas in bodo obdajale osebe, ki se z nami se strinjajo. Nasprotujoča si mnenja nam tako lahko ponudijo drugačen pogled na isto situacijo, osebo, odnos… uporabimo ta čas, da bi bolj kot prej raziskovali dejstva in oblikovali svoje lastno mnenje. 

Čas za osebno in duhovno rast
Vpliv števila 7 nas spodbuja, da bi našli lastno resnico, po kateri delujemo. Zdaj je idealni čas, da jo spremenimo, če nas ne podpira ali če preprosto za nas ne velja več. V življenju si imamo vedno možnost premisliti.

Miselni vzorci se spreminjajo
V tem času bomo lažje dostopali do zapisov v naši podzavesti in tako tudi do miselnih vzorcev, ki še kako močno delujejo na naši nezavedni ravni. Kako? Preko naših najbolj spontanih prvih odzivov. 

Postavite si provokativna vprašanja in opazujte, kaj je prvo, kar vam privre na misel. Sledite občutku za mislijo in z malo potrpežljivost boste prišli do vira tega vzorca. Ga bo lahko spremeniti? Verjetno ne, ni pa nemogoče. Nekatere miselne vzorce smo oblikovali in krepili celo življenje, Nesmiselno je predvidevati, da se bodo kar razblinili.

Ste doprinos svetu
Vsak izmed nas je dragocen del sveta. Zdaj je čas za kritično vprašanje, ali ste doprinos svetu okoli sebe in svetu kot celoti. Vsak izmed nas je kapljica, ki tvoji ocean. Že navidez neznantno dejanje, kot je denimo postavitev posode z vodo za zunaj živeče živali v poletni vročini, je dejanje, ki je doprinos. Čakati ali meniti, da bi to moral nekdo drug pa je prelaganje lastne moči na druge.

Analizirajmo sebe
Julij bo čas raziskovanja. En del meseca se energije umirjajo in tako omogočajo potrebno razsodnost in pa čas za sebe. Vzemite si ga. Preberite kakšno dobro knjigo, prisluhnite predavanju, udeležite se delavnice, bodite aktivni.

Ne zaspati v lastnem življenju
Avgust bo znova dinamičen mesec, ki bo od nas pričakoval premike in odločnost. Julij je zato bolj usmerjen v um, v dvigovanje naše lastne zavesti in pa dvigu kvalitete nas kot osebe. Vem, da zveni morda dolgočasno ali pa zahtevno in prav nič dopustniško (nasmeh). A kaj niste vi najbolj dragoceni ? 

Ne spite. Storite vse v svoji moči, da svoje sanje zaživite!
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.