Magazin > Horoskop in Numerologija
33 ogledov

Kaj nas čaka junija?

Lili Sorum Anže Godec
Čustva & spremembe … Spremembe & čustva.

V tem času bomo veliko bolj čustveno doživljali zadeve okoli sebe. Ker smo bolj ranljivi, bi bilo modro, da ne sprejemamo težjih odločitev na področju odnosov. Ali pač? Je možno, da nečesa pač nikakor ne morete več ''prenašati''? Sicer je potreben pogum, a večkrat kot ne lahko umirjen in spoštljiv pogovor reši marsikatero situacijo, za katero bi prisegli, da je neznosna. Bi poskusili?

Naša čustva bodo nihala. Obdobje krajših avantur za tiste, ki ste samski. Odnosi, ki se pričnejo v tem času, nas učijo raznolikosti in njihov namen ni nujno družina. Ali dolgotrajnost.

Sprejmite vse odtenke sebe. Vseh 50 odtenkov sive, pa še kakšnega več. Življenje je darilo. Čustva so nekaj posebnega. Niste kamen in še zanj ni dokazano, da nima čustva. Smo človeška bitja. Najprej in predvsem smo človeška bitja. Pohvalno je, da se trudimo na svoji poti biti tudi duhovno in čustveno zrela bitja, a to ne pomeni, da se spreminjamo v robota. Smo človeška bitja, ki čutijo bolečino, jezo, žalost, ljubezen, radost, navihanost in še marsikaj. Dovolite si OBČUTITI.

Prepoznavanje svojih občutkov je ključnega pomena, saj nam v tem času nosijo pomembna sporočila. Naša duša joka, kadar ne sledimo svoji poti. Kako je kaj Vaša duše te dni, povejte mi?

Srček je naš prijatelj. Nemogoča Ljubezen ne obstaja. Pomislimo; Nekoga imate lahko radi milje stran. Ego je tisti, ki si želi ali si celo razlaga, da potrebuje biti v odnosu z neko osebo in to ne kar vsakršnem koli odnosu, ampak romantičen odnos. Dragi moji, lepo je, da nas imajo radi in lepo je, da mi ljubimo, ne pa siliti v odnos z drugim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.