Magazin > Horoskop in Numerologija
30 ogledov

Kaj nas čaka novembra?

Lili Sorum Anže Godec
Ego bo deloval na polno. Intuicija bo delovala na polno.

Pomembno je, da se naučimo ločevati strah in intuicijo. Vemo, da prava intuicija, torej notranji občutek, šesti čut ali kakorkoli bomo že poimenovali ta uvid, ki nas prešine v hipu, nosi informacijo brez čustvene obarvanosti.

Kadar začutimo nekaj, kar nas (kasneje) razžalosti, ujezi itd, je v danem trenutku v nas mir in slika ali misel – torej INFORMACIJA je jasna in razumljiva. Vse ostalo ni intuicija.

Mesec bo obdobje nasprotij, nihanja in borbe med znanjem, resnico, občutki, predvsem občutki krivde ali jeze, izgube ali ''ne dovolj dobro''. Sproščajmo se, ne dovolimo sebi, da bi postali jeznoriti ali zagrenjeni. Življenje ni temu namenjeno. Mi nismo temu namenjeni. No, potrudimo se… potrpežljivo, pa na ''relax''.

V tem času naj bi dvigovali svojo vibracijo, zato se priporoča delo na duhovni rasti in osebnostnem razvoju. Ni važno ali gre za branje knjig, delavnice, internet webinarje – bodite aktivni na tem področju. Na eni strani je sedaj močan Ego (hudiček) in intuicija, duhovni razvoj, stopnica višje & bližje k Mojstrstvu (angelček).

Zdržite. To je obdobje testiranja. Tokrat ne bo vseeno, če se ne potrudite. Tokrat bodo posledice, za katere boste in ste sami odgovorni. Leto se ne šali z nami in mesec november še manj.

Energetsko se pripravljamo na december, ki bo znova obudil našega notranjega otroka. Zadeve bomo doživeli kot bi jih doživeli otrok, mil in nežen; kot bi se z njimi srečali prvič.

 

Čistimo stare miselne vzorce.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.