Magazin > Horoskop in Numerologija
100 ogledov

Kaj nas čaka novembra?

numerologija Shutterstock
Mojstrski mesec in čas testiranj!

Razlikujmo med čistimi, višjimi vibracijami, in nižjimi. Kako hitro smo lahko razdražljivi, jezni, žalostni itd. Kako se dvigniti nazaj v Ljubezen?

Število 11 vedno nosi izzive. Življenje nas preskuša, ali smo v svojem ravnanju iskreni in odločni. Ali živimo, kar govorimo? Ne ozirajmo se po drugih, češ, joj, kako pa ta in ta res ne sledi svojim besedam; ampak se ozrimo v sebe. Delajmo na sebi!

Ko ne gojimo pričakovanj, smo težko jezni. Ko ne presojamo, smo težko razočarani. Zavedajmo se, da je prav vse del večje slike, ki je morda sedaj še ne razumemo. Opomnimo se, da največje tragedije prebujajo najgloblje sočutje. Kot človeštvo se imamo še veliko za naučiti. Toliko govora je o svobodni volji, a marsikdo še vedno trdi: če je Bog, zakaj ne spremeni stvari? Še vedno radi na tak ali drugačen način prelagamo odgovornost in pravzaprav svojo svobodno voljo v roke drugih, pa naj bo to Bog, karma, slab dan, postavitev planetov ali druga oseba.

Vi ste pomembni in samo sebe lahko spremenite. Lahko pa seveda vplivate na okolico ter na celoto.
Naj bo na vpliv pozitiven. Naj pričara nasmeh in ne bolečine v želodcu. Sijmo razumevanje, sočutje in Ljubezen.
Zavedajmo se, da v vsakem trenutku oddajamo energijo. Lahko si v misli pokličemo sliko avre – kaj bi dejali, kakšno energijo oddajate?

Dovolimo Življenju, da nam pomaga. Prisluhnimo. Zavedajmo se. Krepimo svoje lastne zaznave in intuicijo. Delajmo na sebi.   
Ne obupajmo. Določene težke situacije potrebujemo, da pravzaprav ozavestimo kako zelo močni smo. Če ste tukaj med nami se življenje še ni končalo in zagotovo vas čaka še toliko lepega, da si težko predstavljate.

Bodimo ponosni na sebe in na druge. Pohvalimo osebe okoli sebe. Oddajajmo pozitivo, ker veste kaj..   Življenje je lepo. Vi ste lepi. Nikoli ne pozabite tega.
 

DeLo  za  DuŠo:
Kaj je Vaš največji strah?
Kaj je Vaš največji dosežek?
Kaj pa pravi Vaša duša na zadnja dva odgovora?
 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.