Magazin > Horoskop in Numerologija
4367 ogledov

Kaj nas čaka novembra?

Gozd, par, sprehod, jesen, narava Profimedia
November, november povej, kdo največji mojster v deželi je tej?

November 2021 prinaša nov, končno drugačen val energije, ki se usmerja v notranjost in ne več v okolico. Zato je pričakovati tudi, da se bo občutek pritiska iz okolice vsaj malo umiril. 

Letos smo dobesedno bombardirani z vseh strani s preobilico informacij, manipulacij, da ne rečem laži. Prepolno je impulzov, zmedenih dražljajev in razdvojenosti.

Razjasnilo se (nam) bo!

November na nas vpliva z vibracijami števila 7, to pa rado razkriva resnico. Čisto resnico. Pričakovati je, da bomo lažje dostopali do bolj verodostojnih informacij. Bolj preudarno bomo analizirali tiste situacije, ki nekako nimajo smisla ali pa imamo občutek, da smo v njih nemočni. Zdelo bi se lahko, da se končno znova prebuja stara dobra zdrava kmečka pamet.

Nagibajte se k zrelim izbiram

Kako dolgočasno je to prebrati, kaj? November, kot enajsti mesec, je vsako leto mojstrski čas in kot tak nam prinaša mnogo spoznanj o sebi. Za delo na sebi pa je nujno potrebno, da se ne osredotočamo več navzven, temveč v svojo notranjost. Namen tega časa je dvig kolektivne zavesti, izboljšanje naših lastnih zaznav ter na kratko: zrelost.

Bodimo tako bolj odrasli in odgovorni zase in okolje, ki ga s svojo prisotnostjo ustvarjamo. Vprašajmo, kakšen prispevek smo svetu, ki ga želimo videti in v njem živeti.

Nihanja se še niso končala

Še vedno bomo nihali v lastni presoji, razpoloženju, počutju in pričakovanji ter predvsem odzivih. Ne zahtevajte od sebe nemogočega. Vsi se še učimo. Prav nihče od nas še ni razsvetljen. Bodimo predvsem bolj strpni, potrpežljivi in razumevajoči. V vsakem nasprotju leži nauk. Dokler nihamo, še nismo našli svojega centra in s tem ni nič narobe.

Čustveni? Pišite!

Včasih težko izrazimo, kar občutimo. Včasih nismo najbolj prepričani, da vemo, kaj čutimo in še manj, zakaj ter od kod se porajajo občutki. Pišite! Med pisanjem se lahko zgodi, da bo izbruhnilo na plano marsikaj sicer našemu zavednemu in vedno nadobudnemu umu zakrito. Naša podzavest bo bolj aktivna novembra. Pišite.

Vsak izmed nas je mojster

Vsi smo mojstri. Sebe! Zato stopajte po svoji unikatni poti. Rodili ste se, da bi sijali v svojih najlepših odtenkih. In tako kot se v naravi prelepa barvita jesen prevesi v sivo zimo, pridejo tudi v naših življenjih obdobja, ko se počutimo kot zadnja pozabljena siva miš. A ti dnevi slej kot prej minejo in imajo svoj namen. Včasih najbolj jasno vidimo barve ravno v sivini.

November naj bo mesec odmika vase. Naj bo to čas zase. Obdobje prepoznavanja samih sebe. Tako kot se spreminja življenje, se spreminjamo mi. Dajmo, spoznavajmo sebe – zagotovo sta nas zadnji dve razburkani leti spremenili.

Želim vam november, poln Ljubezni in prijetnih trenutkov.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.