Magazin > Horoskop in Numerologija
18 ogledov

Kaj nas čaka oktobra?

Lili Sorum Anže Godec
Mesec prebojev in mesec zaključkov.

Pred nami je mesec, ki mu lahko dobesedno rečemo 2 v 1.

Določene zadeve se bodo bliskovito zaključile – ne samo odnosi, tudi čustva (naklonjenost, simpatija, zamera, jeza …), interesi in zanimanja do nečesa ali nekoga… Kot bi prižigali in ugašali luč.

Dihajmo in se ne trudimo ničesar izsiliti. Energija tega obdobja ne bo tolerirala nobene vrste agresije, kar je seveda tudi groba beseda, in nagnjenost k doseganju svojega cilja, proti mnenju ali željam drugih oseb okoli nas.

Umirjajmo sebe, umirjajmo druge, umirjajmo energijo. Smo del celote, ki se ji reče SVET. Torej, bodimo čim bolj miren delček te celote, prav? Ponudite roko v oporo osebi, ki je pod (prevelikim) stresom; pomagajte starejšim okoli sebe, brezdomcem ...

Vsi smo kolektivno odgovorni za vse, kar se dogaja, pa če še tako odkimavamo z glavo. Ali smo del rešitve ali problema. Ni več sive - niti je nikoli v resnici ni bilo. Bodimo aktivni za višje in skupno dobro tega planeta. Bodimo aktivni ob vsaki priložnosti in vedno.

Misel je energija. Misel ima moč. Beseda ima moč.

Ne? Kako zelo lahko beseda zaboli ali polepša dan. Je orodje, je orožje. Pero je močnejše od meča… Kako boste uporabili pero (misel, besedo) v Vaših rokah? Zavedajmo se, da lahko vsak dan oddamo veliko pozitivne ali negativne energije – IZBIRA je Vaša!

Prikličite si v spomin dogodek, ki je Vas zaznamoval; naj gre v pozitivno ali negativno smer in se iz uporabe besed = energije drugih oseb učite. Bodimo del ljubeče rešitve za vse nas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.