Magazin > Horoskop in Numerologija
583 ogledov

Kaj nas čaka oktobra?

Lili Sorum Anže Godec
Število 10 označuje rez Karme, zato nas bodo določene situacije v tem času preskušale. Spomnimo se na lansko leto: ponavljali smo, da je karmično leto. Smo res presegli karmične izzive? Dobra novica je, da imamo letos oktobra možnost prerezati še tisto popkovino, ki je ostala.

Opazujmo, kdaj se ne počutimo svobodne in kaj konkretno nas omejuje.

Bodimo kolikor je možno specifični. Nato pa bodimo še pogumni in se vprašajmo: je to pravi razlog? Morda nam pa na nekem nivoju prija, da nečesa ne moremo spremeniti? Dopustimo možnost, poigrajmo se s to zamislijo. Denimo, da nimamo dovolj denarja. Denarja nimamo dovolj v tem trenutku. Če ravno niste srečni dobitnik na loteriji, se opomnimo, da je varčevanje vedno tudi možnost; ter da s časom tudi najvišje cene padejo. Bistvo: v koliko primerih pravzaprav bolj kot ne govorimo o TRENUTNIH zmožnostih in ne o nečem, kar bi veljalo tekom celotnega življenja. Zato: dopustimo možnost in se ne odrecimo sanjam vnaprej!

Sama energija meseca nas bo spodbujala k preobrazbi in k okrepitvi vsega, kar vas oblikuje in dela unikatne. Ker smo pridni in delamo na sebi, se redno sprašujemo, kdo je oseba, ki želim biti in, kdo je oseba, ki jo dejansko ustvarjam. Daleč smo prišli, kajne? Pričnimo dan z afirmacijo:

Si prav posebno bitje in hvala ti, da si unikat !

Bolj kot bomo sebe krepili kot unikat, več unikatnih priložnosti in možnosti bomo našli za vse, kar smo nekoč dojemali kot nedosegljivo. V temu času pričakujmo več idej, prebliskov in tudi oseb, ki nam bodo na naši poti pomagale. Dovolimo sprejeti predlog, nasvet in pomoč.

Izjemno pomembno je, da ne odlašamo, ko se pred nami odpre nova pot. Ne hodimo po prehojenih stezicah v tem času, iščimo novo, a ne na silo. Pretrgajmo vse tiste vezi, ki nam črpajo energijo ter nas šibijo. Rdeča nit tega leta je naprej, ne nazaj. Kakšno osebo želimo ustvariti v roku desetih let? Ne omejujmo se. Napredek MI vodimo. Ne vodi napredek nas. Če bi izumitelji čakali na žarnico, bi še vedno posedali ob sveči. Vsak od nas je IZUMITELJ SVOJEGA ŽIVLJENJA!

DeLo  za  DuŠo:
Ne čakajte na spremembe – spremenite sebe.
Zapišite nekaj cijev:
Postavite se za tiste, ki se ne morejo braniti – kako?
Pomagajte… brezdomcem, prostoživečim živalim, otrokom ...
Ste v preteklosti imeli občutek, da se niste mogli postavit za sebe? Pojdite v ta občutek. Objemite sebe in se v tem momentu postavite za sebe, na način, ki bi ta takrat potrebovali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.