Magazin > Horoskop in Numerologija
25 ogledov

Kaj nas čaka septembra

Lili Sorum Anže Godec
Razum bo v nasprotju s čustvi.

Obeta se nam čas boja med razumom in občutki; glava in srce ne bosta uravnotežena, zato bomo bolj nestrpni in nepotrpežljivi. Razumimo, da tako kot smo razdraženi mi, so tudi drugi in bodimo potrpežljivi.  

Število 7 (leto) in 9 (mesec) se velikokrat zdita v nasprotju, čudovito pa delujeta z roko v roki na sledečem področju: zdravljenje. Število 7 označuje klasično medicino, ki je spoštovanja vredna. No, današnje stanje farmacije in dejanskega znanja medicine sta dva različna pojma. Število 9 simbolizira zdravljenje na čustveni ravni, zdravljenje z energijo, s svetlobo in z Ljubeznijo.  

Vsako zdravljenje ali rast morata biti celostna. Ne moremo se naučiti denimo smučati samo tako, da znamo obuti pancarje … zadeve se moramo lotiti celostno.Torej, septembra se lotevajmo svojega osebnostnega razvoja, čustvene in fizične rasti. Sebe kot celostnega bitja. Kar pomeni, da razvajajmo dušo in telo in um. Ne zanemarjajmo svojih sivih celic. 

In … ne zanemarjajmo čustev. Mnogokrat v življenju si preprosto rečemo, pač bom moral/a preboleti, minilo bo itd… Kadar je to IZBIRA, je pač naša odločitev. Kadar pa je dejansko BEG pred čustvi in odgovornostjo, ki bi jih določena dejanja prinesla, pa se odrekamo moči, ki jo imamo. 

Naučimo se biti v svoji Resnici, svojem bistvu in Luči. Marsikatero energetsko zdravljenje opiše steber luči – bodimo v svojem stebru, iskreni in sebi všeč – saj veste, tisto vprašanje: ''Če bi bili danes otrok, ki ste nekoč bili, bi si bili všeč?'' 

Kadar sta razum in srce ''na bojnem polju'', je treba paziti na svoje fizično zdravje. Bodite previdni, kajti v tem času je več možnosti poškodb, ki bi se jim lahko izognili. Ogibajte se ekstremnih športov in tudi ekstremnih situacij. Zavestno se umirjajte in umirjajte energijo v okolici. Saj ni potrebno prilivati na ogenj, kajne? Tudi, če imate vi prav.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.