Magazin > Horoskop in Numerologija
1110 ogledov

Kaj nas čaka septembra?

Lili Sorum Anže Godec
Seveda lahko spremenimo svet. Tako da spremenimo sebe.

Vsaka še tako boleča ali navidez krivična situacija ima svoj ''zakaj''. Ko resnično dojamemo, česa se učimo, imamo izbiro: sprememba ali še ena epizoda bolečine. Letošnje leto nas spodbuja k revoluciji, ki pa je tudi preveč radikalna. Vse ima svoj zakaj in zato, vse ima svoj čas in svojo pravilno ali najbolj primerno intenziteto.

Ne pretiravajmo! Dovolimo si počitek. Dovolimo si odnehati. Oddahnimo si. Odpustimo. Spustimo. 

Možni bodo mešani občutki glede vsega; preteklosti in prihodnosti, nas in okolice, želja po novem in želja po starem. Dovolimo si občutiti. Možna so nihanja iz enega v drug ekstrem; tako tudi sila dobrega in ne tako sijajnega fizičnega počutja. Bodimo potrpežljivi do sebe in drugih. 

Naj vam zaupam eno skrivnost: Nikamor se ne mudi.

Popolnoma nič, kar vam je namenjeno, vam ne bo ušlo. Kvečjemu boste bolj umirjeno lahko v tem uživali. Želja po nečem novem je lahko beg pred starim. Nostalgija po starem je lahko strah pred novim. In kje se nahajajo odgovori? V sredini. Učimo se vseh sivih odtenkov v sicer navidezno črno belih situacijah. Zdaj ni čas za nobene vrste grobosti. Ničesar ne poskušajmo doseči na silo. Bodimo čim bolj strpni.

Občutek, ki se nam pridružuje, je, sočutje. Bodimo sočutni tako do sebe kot do drugih. Zdaj se bo resnično izkazalo, ali smo osvojili lekcije lanskega leta, ki so nas urile v sprejemanju ter sočutju do oseb, za katere se je zdelo, da si sočutja ne zaslužijo. Med te osebe sodite tudi vi. Je karkoli, česar si nikakor ne zmorete odpustiti? Sebi, svojim staršem, bivšim prijateljem in partnerjem … globoko se zazrimo vase. 

Odpuščanje ne pomeni odobravanja. Odpuščanje je slovo od nam ljubše možnosti. Preteklost se je zgodila. Ne moremo je spremeniti; tudi drugih oseb ne moremo spremeniti. Spustimo. Varni ste. Vse je v redu. 

Delo  za  Dušo:

  • Kakšen je občutek notranjega miru, spokojnosti? 
  • Kdaj ste ga čutili? Čim bolj se poglobite vanj vsako jutro in večer.
  • Napišite vse, kar zamerite – sebi in drugim. Nato list zažgite. 
  • Naj gre v svetlobo in transformacijo. 
  • To počnite vsak dan tega meseca. Varni ste. Samo vi veste, kaj ste zapisali. 
  • Beg pred starim – kaj vam pride na misel?
  • Beg pred novim – kaj vam pride na misel? 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.