Magazin > Horoskop in Numerologija
30 ogledov

Kaj o predsednikih pravijo številke?

(Foto: BOBO) Žurnal24 main
Predsednik katere stranke je pol sočutja? Kdo je najbolj zadržan in kdo se ne boji novosti? Kateri predsednik nosi v sebi modrost in bogastvo vesoljnih naukov?

Numerologinjo LiLi SoRuM smo vprašali, kaj o predsednikih strank razkrivajo številke. Iz imena in rojstnega datuma je izračunala njihova osebna števila in pogledala, s katerimi talenti oziroma darovi se lahko pohvalijo. Ugotovila je tudi, da je med njimi zelo stara, modra duša.

Janša se lahko pohvali z Mojstrskima številoma, Pahor pa s podjetno osmico.. © BOBO

 
Katarina Kresal (LDS)
Kot pravi SoRuMova, ima Kresalova izjemen čut za sočloveka. "Polna je sočutja in razumevanja, verjetno pa jo včasih v njenih odločitvah vodijo čustva in ne neskončno preudarjanje in pretehtavanje dejstev. Zaradi močnega vpliva števil 6 in 9 je predvidevati, da bo tujo korist postavila pred svojo, če je ta druga oseba v stiski."

Borut Pahor (SD)
Pahor ima v Številu usode 8, kar pomeni, da ima izjemen smisel za urejenost in organizacijo. "Sodeč po ostalih osebnih številih bi še dodala, da se hitro prilagodi novim položajem. Dobro deluje v situacijah, kjer je potreben smisel za promocijo, marketing, dejavnost in mobilnost – odprt je za novosti, a šele, ko se sam prepriča, da so kvalitetne. Težko bi mu prodali mačka v žaklju."

Zmago Jelinčič (SNS)
Jelinčič ima v Številu življenjske poti Mojstrsko število 22/4, kar pomeni, da se bo za nekaj odločil, ko bo prepričan v izid svojega dejanja, ki naj bi bil daljnosežen in pa seveda trajen. "Zelo veliko mu pomenita varnost ter stabilnost, obenem pa čuti potrebo po razvoju in rasti. Je zelo previden in odlično operira s podatki in podrobnostmi."

Golobič ima zelo razvito intuicijo, pravi numerologinja.© BOBO

 
Gregor Golobič (Zares)
"Na gospoda Golobiča vpliva število 5, kar pomeni, da je zelo fleksibilen, da uživa v dogajanju in spreminjanju. Vsakdanja siva rutina bi bila zanj pogubna, ker ne bi mogel izražati svoje izvirnosti in energije, ki jo čuti v sebi. Ima močno razvito intuicijo, saj ima v številu osebnosti mojstrsko število 11/2, kar pomeni, da ga okolica dojema kot modrega in izkušenega človeka."

Janez Janša (SDS)
"V Janševih izračunih se pojavita mojstrski števili 11/2 in 22/4, in to v najpomembnejših dveh osebnih številih. Je zagotovo markantna osebnost, ki v sebi nosi veliko inteligence in modrosti, ki ju uporablja s pomočjo intuicije. Mojstrska števila so blagoslov in obenem izziv, kajti od nas pričakujejo brezhibno delovanje na višjih vibracijah, in to vedno." SoRuMova še dodaja, da se bo Janša v svojih starejših letih "omehčal". Bolj bo čustven in usmerjen v družino ter harmonijo. "Našel bo pravljičnost življenja," je še povedala numerologinja.

Bojan Šrot (SLS)
Šrot je oseba, ki sledi pravilom in nekemu ustaljenemu redu. SoRuMova pravi, da se težko prilagaja novim položajem in bi zato raje ostal pri tem, kar mu je znano. "Zelo veliko mu pomenijo tradicionalnost, iskrenost in stabilnost. Ima občutek za sočloveka, pri razkrivanju čustev pa je zelo previden. Da bi se izognil konfliktom, se prilagaja drugim."


Erjavec se ne spušča v govoričenje.© Saša Despot

 
Andrej Bajuk (NSi)
Bajuk je pod močnim vplivom števila 7, kar pomeni, da je strokovnjak na področju, ki ga zanima in privlači. Je tip osebe, ki ne bo slepo verjela vsaki besedi ali prelagala svojih obveznosti na druge. "Zna prisluhniti sočloveku. Z njim ne bo jokal, ampak mu svetoval."

Karl Erjavec (DeSUS)
Erjavec je zadržana oseba, ki se izogiba brezpredmetnemu govoričenju, saj s tem po nepotrebnem zapravlja svojo energijo. "Potrebuje svoj mir in intimo, da si napolni baterije. Kadar je prizadet, liže svoje rane v samoti, ne obremenjuje drugih s svojimi težavami. Kadar je treba, ceni tradicijo in obenem razume, da gre čas naprej in prinaša novitete. Zna uporabiti svoje strokovno znanje na ustvarjalen način."

Darko Krajnc (SMS)
"Krajnc ima močan vpliv števila 8, kar pomeni, da je v svojih projektih uspešen, ker uporablja kombinacijo strokovne podkovanosti in pa podjetnega razmišljanja. Ni tip človeka, ki bi ga lahko čustveno prizadeli tako močno, da ne bi zmogel opravljati svojega dela. Od sebe bo vedno zahteval popolnost in doslednost."

 

SoRuMova pravi, da Pečeta okolica dojema kot sposobnega človeka. © BOBO

 
Sašo Peče (Lipa)
"Tudi Peče ima močan vpliv števila 8, ki mu v kombinaciji s številom 1 daje potrebno inovativnost in pa zagon, da se loteva novih stvari z odprtim umom in dobrimi pričakovanji. Okolica ga dojema kot sposobnega človeka, katerega nasvet se splača upoštevati. V starejših letih se ga bo vse bolj dotaknila usoda sočloveka, obenem pa bo vse bolj dojemal krog življenja – nekaj se konča, da se drugo začne."

Jože Duhovnik (KDS)
"Jože Duhovnik ima od vseh predsednikov največkrat zastopana mojstrska števila, in sicer kar dvakrat 11/2 in enkrat 22/4, kar v duhovni numerologiji predstavlja zelo napredovalo dušo, ki v sebi nosi bogastva modrosti in univerzalnih, vesoljnih naukov." Najti mora primerno pot in način, kako to resnico živeti in jo podajati drugim, še pravi SoRuMova in dodaja, da je Duhovnik v svojih dejanjih previden ter preudaren. "Posluša svoj notranji glas, ki se le redkokdaj moti."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.