Magazin > Horoskop in Numerologija
19 ogledov

Kaj prinaša april?

Lili Sorum Anže Godec
V domišljijskem svetu je vse možno. Najlepši in najbolj grdi prizori.

Kaj boste danes izbrali?
Obeta se nam mesec, ko si bomo želeli potrditve, dokaza, usmeritve, … No, kar navodil: naredi to in to, pa ti bo sreča padla z neba direktno v naročje. Bistvo meseca je nauk, da vse te odgovore nosimo v sebi.

V tem mesecu se posvetimo našemu fizičnemu telesu. April kot 4. mesec označuje fizično raven – torej, poskrbimo za spanje, hrano ... Letošnji april bo zelo ugoden za zdravljenje dolgotrajnih tegob na fizični ravni, tudi bolj zahrbtnih bolezni. Definitivno je obdobje, ko pojdimo na preventivni pregled. Pozorni bodimo na podrobnosti.

Obenem svoje zamisli preobrazimo iz misli v fizično obliko – kar bolj po domače povedano pomeni: iz ideje naj se rodi konkreten načrt.

Ne ujemite se v začarani krog dvoma, ki ga projicira razum.

Kmečka pamet je zakon. Previdnost je carica. Strah pa je zmaj tolovaj. Torej, zaupajte, da ste varni in bodite previdni. Ko gremo čez cesto, pogledamo na obe strani, preden prečkamo – ne čakamo na dan, ko bomo avtomobili ''izumrli''. Torej, ne čakajmo na dan, ko nas ne bo več strah, temveč poskrbimo, da smo varni (poglejmo levo in desno) in pojdimo že čez to cesto, po svoje sanje in srečo, ki sta na drugi strani. Namesto nas ne more prav nihče ponju.

Namesto vas ne more prav nihče biti Vi.

Ne pozabimo, da je vztrajnost lepa čednost. Trma pa je njena ne preveč dobrodošla sorodnica. Zavedajmo se, da se oklepanje česarkoli letos ne bo dobro končalo. April nam lahko prinese obujanje dolgo pozabljenih strahov ter spominov iz preteklosti. Ne ujemite se v začaran krog.

DeLo  za  DuŠo:

Kaj bi se zgodilo, če bi svet izvedel za Vašo največjo skrivnost ali najbolj neprijetno lastnost ali neko zelo neprimerno izkušnjo?
Strah je zdajle prepovedan, ne obstaja: česa bi se lotili?
Česa v svojih mislih res ne zmorete? Točno to poskusite.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.