Magazin > Horoskop in Numerologija
425 ogledov

Kaj prinaša marec?

pomlad, cvetje M. Ha.
Čas novega zagona in bujne domišljije.

Število 3 nam prinaša več idej, zamisli in potrebe po barvitosti v življenju. Prebuja se narava in mi z njo, se zdi. Izbirajmo bolj močne barvne odtenke, bolj okusno močno hrano in začinimo svoje življenje. Utrnile se nam bodo ideje in rešitve, ki so nekoliko nenavadne, celo revolucionarne.

Izbirajte novo in napredek
Marec je mesec napredka in novih poti, zato ne premlevajmo preteklosti. Tam smo že bili. Kam gremo danes, z mislimi, dejanji, energijami, katerim vsakodnevno namenjamo pozornost? Kaj dejansko ustvarjamo? Bodimo pozorni, kam odteka naša energija. Stopimo korak naprej: usmerjajmo jo namerno v smer naših sanj.

Bolj samozavestni v komunikaciji
Opazili bomo več odločnosti pri izbiri besed in predvsem več jasnosti. Manj bomo ovinkarili, manj bo izmikanja in sivih izjav, ki bi ugajale. Lažje se bomo odločali  postavili po robu situacijam, osebam in izzivom. Uporabimo to energijo tam, kjer nam manjka poguma, in ne v pogovorih z osebami, ki jih nadvladate. Naj ne bo ego vodja pogovora, ampak Ljubezen. 

Osredotočeni na izvirnost
Iskali bomo kreativne rešitve in predvsem takšne, ki delujejo hitro. Opozorilo: ni vse, kar vidimo na socialnih omrežjih ali po televiziji, čudežno zdravilo. Nakupujmo po zdravi pameti. 

Možna bo impulzivnost 
Opazili bomo, da smo naglejše jeze oziroma odziva. Hitreje bomo bevsknili nazaj, pa tudi hitreje pozabili na zamere. Torej, preudarimo svoje besede, preden jih izgovorimo. Oziroma, preverimo, na kaj se pravzaprav v resnici odzivamo! Velika večina bolj intenzivnih trenutkov marca bo pravzaprav odziv na preteklost (nekaj/nekoga iz preteklosti), ki nam gre na živce. 

Posebni datumi:

3. 3. verjemite v čudeže z nogami na realnih tleh
8. 3. čas za odločitev
22. 3.  izpolnite si željo iz otroških dni
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.